Hava Durumu

Bursaspor, Fenerbahçe'yi konuk ediyor

Haftalardır galibiyete hasret kalan Yeşil Beyazlılar, Timsah Arena'da Fenerbahçe'yi konuk edecek. Bursaspor'da hedef galibiyet. Saat 19.00'da başlayacak ve Bein Sports' dan yayınlanacak maçı Halil Umut Meler yönetecek.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2017 05:31
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2017 05:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor, Fenerbahçe'yi konuk ediyor

Spor Toto Süper Lig'de sancılı günler yaşayan Bursaspor bugün hayati önem taşıyan bir maça çıkıyor Yeşil Beyazlılar Timsah Arena'da Fenerbahçe'yi konuk edecek. Ligde son 4 maçını kazanamayan, klasmanda bundan dolayı alt sıralara doğru inen Yeşil Beyazlılar'da tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruldu. Yeni teknik direktör Mutlu Topçu da bugünkü maçla birlikte ilk kez Bursaspor Teknik Direktörü unvanıyla resmi bir maça çıkacak. Topçu takımına açık, göze hoş gelen ve baskılı futbol oynatmak istediğini göreve geldiği ilk günden itibaren ağzından hiç düşürmedi.

İSMAİL CEZALI, JOHN SAKAT

Bursaspor'da İsmail Konuk kart cezası, Josua John da sakatlığı nedeniyle bugün oynanacak maçta forma giyemeyecek. Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı yenerek adını çeyrek finale yazdıran, ligde ise sıkıntılı günler yaşayan Fenerbahçe'de ise kupa maçında ceza alan Robin Van Persie Bursaspor'a karşı forma giyemeyecek. Volkan Şen'in durumu ise maç saatinde belli olacak. Bein Sports 1'den yayınlanacak maçı Halil Umut Meler yönetecek. Bursaspor bu karşılaşmayı kazanarak hem 4 hafta süren galibiyet hasretine son vermeyi hem de taraftarıyla barışmayı amaçlıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.