Hava Durumu

Bursaspor, Galatasaray karşısında 3 puan peşinde

Üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Bursaspor, Galatasaray’a konuk olacak. Saat 20.00’de başlayacak maçı Barış Şimşek yönetecek. Yeşil Beyazlılar’da tek hedef galibiyet.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 06:39
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 06:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor, Galatasaray karşısında 3 puan peşinde
Bursaspor Spor Toto Süper Lig’in 12’nci haftasında bugün Galatasaray ile karşılaşacak. Son iki haftadan beraberlikle ayrılan Bursaspor rakibi karşısında alacağı galibiyetle zirve yarışını sürdürmeyi amaçlıyor. Bu maça farklı bir gözle bakan Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu daha öncekilerin aksine takımını herkesten gizledi. Kapalı kapılar ardında maça hazırlanan Yeşil Beyazlılar’da tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruldu.

4 MAÇTA TEK GALİBİYET

Fenerbahçe yenilgisinin ardından istim üzerindeki Galatasaray’da da teknik direktör Riekerink’in kaderini Bursaspor belirleyecek. 20 puanla Bursaspor’un ardında 5’inci sırada bulunan Galatasaray son 4 maçta sadece 3 puan çıkarabildi. Sarı Kırmızılılar da bu nedenle Bursaspor mücadelesini dönüm noktası olarak görüyor. Türk Telekom Arena’da oynanacak maçı Barış Şimşek yönetecek. Saat 20.00’de başlayacak karşılaşma LİG TV’den yayınlanacak.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.