Hava Durumu

Bursaspor "gol yeme" hastalığına yakalandı!

Sezon başından bu yana gösterdiği performansla takımını ayakta tutan Harun Tekin, kurtarışlarına devam etse de Yeşil Beyazlı takım 10 maçtır gol yemekten kendini alamıyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2017 05:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2017 05:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor "gol yeme" hastalığına yakalandı!

Bursaspor hem gol atmakta sıkıntı çekiyor hem de kalesini gole kapatmakta... Sezonun ilkyarısında gösterdiği perfomansla takımı ayakta tutan ve toplanan puanların neredeyse tamamına katkı sağlayan Harun Tekin, ikinci devrede de kurtarışlarına devam etti. Ancak Harun'un gayreti ve istikrarı takımın hiçbir bölümüne yansımadı. Yeşil Beyazlı takım büyük düşüş yaşadığı son 10 lig maçında kalesini gole kapatamadı. Camia ise tek bir soruda birleşti: "Harun ne yapsın?"

10 MAÇ 17 GOL

Bursaspor, 22 haftalık dilimde 24 kez rakibi durduramazken, özellikle son 10 hafta Harun'a rağmen gol yeme hastalığına yakalandı. Son olarak 19 Kasım 2016'da oynanan ve 0-0 sonuçlanan Akhisar Belediyespor maçında gol yemeyen Yeşil Beyazlılar, sırasıyla; Galatasaray, Rize, Beşiktaş, Antalya, Gençlerbirliği, Trabzon, Adana, Başakşehir, Fenerbahçe ve Kayseri'den gol yedi. Timsah bu maçlarda rakip fileleri 9 kez sarsarken, kalesinde 17 gol gördü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.