Hava Durumu

Bursaspor gururla sunar

Timsah'ın sezon başında Gaziantepspor'dan kadrosuna kattığı Barış Yardımcı, Yeşil Beyazlılar'a transferinden kısa süre sonra gösterdiği iyi performansla Ay Yıldızlılar'ın aday kadrosuna çağrıldı ve biri ilk 11 olmak üzere 2 milli maçta kendisine yer buldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2017 08:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor gururla sunar

Haber/Samet Zinciroğulları

3 sezon önce 2. Lig Beyaz Grup'ta forma giyiyordu şimdi ise Milli Takım'da...

SİSTEMİN ÖNEMLİ PARÇASI

Bursaspor'un sezon başında sağbek mevkisi için Gaziantepspor'dan kadrosuna kattığı Barış Yardımcı, bu sezon ligde gösterdiği iyi performansın meyvesini A Milli Takım aday kadrosuna çağrılarak aldı. 3 sezon önce 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Hatayspor'dan Gaziantepspor'a transfer olan deneyimli oyuncu, burada geçirdiği 3 sezonun ardından Timsah'ın yolunu tutu. Yeşil Beyazlılar'ın bu sezon ligde oynadığı 11 karşılaşmanın tamamına ilk 11'de başlayan ve Paul Le Guen'in 3-5-2 sisteminin önemli parçalarından biri haline gelen başarılı futbolcu, bu istikrarını Milli Takım'a da taşıdı. 25 yaşındaki futbolcu, Ay Yıldızlıların Romanya ile oynadığı karşılaşmada 7 dakika forma giyerken, Arnavutluk ile oynanan karşılaşmaya ilk 11'de başladı ve 45 dakika sahada kaldı.

BARIŞ YARDIMCI İLK DEĞİL

Bursaspor'a transferinden kısa süre sonra kendisine A Milli Futbol Takımı'nda yer bulan oyuncular sadece Barış Yardımcı ile sınırlı değil. Yeşil Beyazlılar'ın şampiyonluk yaşayan 2010 kadrosunda da bulunan Ozan İpek, 2. lig ekibi Bucaspor'dan 2009 kış transfer döneminde Timsah'a transfer olmuş ve 1 yıl sonra 3 Mart 2010'da Kırmızı Beyazlılar'ın Honduras ile oynadığını özel mücadelede Milli Takım forması giymişti. Bir başka örnek ise Şener Özbayraklı. Tecrübeli oyuncu 2013 kış transfer döneminde 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Polatlı Bugsaşspor'dan Yeşil Beyazlılara transfer olmuş ve 2 sezon sonra 31 Mart 2015'te Ay Yıldızlıların deplasmanda Lüksemburg ile oynadığı dostluk karşılaşmasında milli formayı giymişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.