Hava Durumu

Bursaspor hem Douglas hem de Barcelona ile prensipte el sıkıştı ama...

Katalan ekibinin sağbekiyle prensipte anlaşmaya varan Bursaspor, Brezilyalı futbolcunun İspanya vatandaşlığına geçiş için yaptığı girişimin sonucunu bekliyor. Douglas'ın Bursaspor'a transfer olması İspanyol pasaportunu almasına engel teşkil ederse bu transfer gerçekleşmeyecek.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2017 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2017 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor hem Douglas hem de  Barcelona ile prensipte el sıkıştı ama...

Bursaspor Barcelona'dan renklerine katmak için büyük uğraş verdiği sağbek Douglas'ın transferinde sona yaklaştı. Yeşil Beyazlı yönetim Katalan ekibiyle kiralama şartları konusunda prensipte anlaşma sağladı. Buna göre Bursaspor Douglas için kiralama bedeli ödemeyecek. Taraflar oyuncunun yıllık ücretinin ödenmesi konusunda ise görüşmelerini sürdürüyor. Katalan ekibinde yıllık 1,2 milyon Euro kazanan 27 yaşındaki oyuncunun ücretinin yarısının Bursaspor yarısının da Barcelona tarafından karşılanması için pazarlıklar devam ediyor.

VALVERDE'DEN ONAY ÇIKTI

Bu arada İspanya vatandaşlığına geçerek İspanyol pasaportu almak isteyen ve bu konuda resmi başvuruda bulunan Douglas kanunları inceliyor. Brezilyalı futbolcu Bursaspor'a gelmesi halinde vatandaşlık hakkını kaçırıp kaçırmayacağını araştırıyor. Bu araştırmanın birkaç gün süreceği belirtildi. Douglas'ın Bursaspor'a "Şartlarınızı kabul ediyorum ancak İspanyol pasaportu almak benim için çok önemli" dediği bildirildi. Bu arada Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverde Douglas'ın takımdan ayrılmasına onay verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.