Hava Durumu

Bursaspor hep zirvede olmalı

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Bursaspor’un hep zirvede yer alan bir takım olması gerektiğini belirterek, “Ligi iyi bir yerde bitirip Avrupa Kupaları'nda devam edeceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2013 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2013 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor hep zirvede olmalı

Bursa Valisi Şahabettin Harput ve İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Bursaspor’u ziyaret etti. Mersin İdman Yurdu karşılaşması öncesi takıma başarı dileğinde bulunan Vali Harput, güzel günleri hep beraber göreceklerini ifade etti. Akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'ne gelen Vali Harput ve emniyet müdürü Ali Osman Kahya’yı, Başkan İbrahim Yazıcı, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, İdari Asbaşkan İsmet Demirel, Bursastore'lardan Sorumlu Yönetici Nejat Çölek, Genel Müdür Vekili İsmail Özdemir, teknik direktör Hikmet Karaman ve idari menajer Süha Sidal karşıladı. Yeşil-beyazlı futbolcularla bir araya gelen Vali Harput, cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Mersin İdmanyurdu maçında Bursaspor’a başarı dileğinde bulundu.

“YENİ BAŞARILAR İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ”

Bursaspor’un 3 milyonluk şehrin markası olduğunu ifade eden Harput, "Hiçbir şey Bursaspor kadar Bursa'nın markası değil. İnşallah güzel günleri hep beraber göreceğiz. Hikmet hocamızın göreve gelişinden sonra bugün ilk kez fırsat buldum. Özellikle arzu ediyordum. Sizlerle beraber olduğum için büyük mutluluk duyuyorum. Bursa'da 5. yılı bitirdim. Son 4 yıldır Bursaspor Türkiye'nin en başarılı takımı. Büyük başarılara imza attı ve tarih yazdı. Ertuğrul hocamızdan sonra Hikmet Karaman hocamız da 24 saatini Bursaspor'a vererek, Bursaspor'un başarısını taçlandırmak için çaba sarf ediyor. Kulüp yönetimi ve şehir destek veriyor. Yeni başarıları görmek için sabırsızlanıyoruz” diye konuştu.

“DURMAK YOK YOLA DEVAM”

İstikrarsız bir lig yaşandığını ifade eden Harput, “Liglerde öyle bir tablo var ki, her an zikzak olabiliyor. 43 puanla 5. sıradayız. 3. durumdaki takımın 46 puanı var. Her an ilk 3'e girme şansımız var. Bizim altımızdaki takımlar da öyle. Artık Bursaspor yavaş yavaş Anadolu takımı tecrübesizliğini atarak, kendine güvenen, kendinden emin, başarılara kanıksamış, büyük takım fobisini atmış bir takım. Artık Bursaspor büyük takım. Bursaspor'un bundan sonraki müsabakalarda bana göre yenemeyeceği hiçbir takım yok. İnanmak çok önemli. Son saniyeye kadar mağlup da olsanız, maçı alacağız inancı insanın hırsını, heyecanını istim üzerinde tutuyor. 2 gün önce yaşadığımız Galatasaray-Real Madrid maçı. Bütün mesele inanmak ve bırakmamak. Durmak yok yola devam" diye konuştu.

YAZICI: "LİGİ İYİ YERDE BİTİRİP, AVRUPA KUPALARI’NDA DEVAM EDECEĞİZ"

Vali Harput'tan sonra konuşan Başkan İbrahim Yazıcı, "Sayın valimiz samimiyetle hizmet etmiştir. Ben kendisinden hep yakınlık gördüm. Kalpten sevdiğine de inanıyorum. Keşke herkes bu bilinçte olsa. Çok nadir kulüplerden biriyiz. Kurumsallaştık. Huzurlu bir kulübüz. Herkes görevini yapıyor. İleride inşallah daha iyi olur. Bursaspor hep zirvede olmalı. Bursa'da artık 5’incilik kötü bir netice. Büyüklüğümüzü herkes kabul etti. Son maçta takımımızla iftihar ettik. Artık işin finaline gidiyoruz. 6 maçımız kaldı. Ligi iyi bir yerde bitirip Avrupa Kupaları'nda devam edeceğiz" dedi.

KARAMAN: "GENÇLERE YATIRIM YAPIYORUZ”

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman da, Vali Harput'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, "Kendisini sürekli aramızda görmek istiyoruz. Projelerimiz üzerine de yardımlarını bekliyoruz" dedi. Genç futbolculara önem verdiklerini belirten tecrübeli teknik adam, "Gençler burada ağabeylerinin yanında pişiyor, deneyim kazanıyor. Gençlere yatırım yapıyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.