Hava Durumu

Bursaspor Holmen ve Baroni bombasını patlatıyor

Teknik direktör Şenol Güneş her iki futbolcunun da ismini yönetime bildirdi. Telefonla yapılan görüşmelerden sonra taraflar bu hafta için randevulaştı. Bursaspor’da kiralama düşüncesi öne çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2014 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2014 09:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Holmen ve Baroni bombasını patlatıyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor ilk resmi temasını bu hafta gerçekleştirecek. Yeşil Beyazlılar iki futbolcu için Fenerbahçe’nin kapısını çalacak. Adı hemen her transfer döneminde Yeşil Beyazlı takımla anılan Samuel Holmen veya Cristian Baroni’yi kadrosuna katmak isteyen Bursaspor’da teknik direktör Şenol Güneş’in Yeşil Beyazlı yönetime tatile çıkmadan önce “Bu iki oyuncudan birinin işini bitirirseniz önemli mesafe kaydetmiş oluruz” dediği öğrenildi.

Bu gelişme üzerine Fenerbahçe ile telefonla yapılan görüşmelerden sonra tarafların bu hafta İstanbul’da bir araya gelecekleri bildirildi. 31 yaşındaki Cristian Baroni ile 30 yaşındaki Samuel Holmen aynı bölgenin oyuncusu olması ve Fenerbahçe’deki yabancı sayısının fazlalığından dolayı önümüzdeki yılın kadrosunda düşünülmüyor. Bursaspor’un her iki futbolcudan birini kiralama yoluna gideceği belirtilirken, Holmen’in Başakşehir’le ön anlaşma yaptığı gelen bilgiler arasında.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.