Hava Durumu

Bursaspor için Akdeniz'de doğsun güneş

Süper Lig'de deplasmanda 119 gündür galibiyete hasret kalan Bursaspor, bugün saat 16.00'da Antalyaspor'la karşılaşacak. Yeşil Beyazlılar'da tek hedef galibiyet. Halil Umut Meler'in yöneteceği maç Beinsports1'den ekranlara gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2018 07:48
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2018 07:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor için Akdeniz'de doğsun güneş

RAKİPTE 5 EKSİK VAR

Süper Lig'de milli maçlar nedeniyle verilen ara biterken Bursaspor bugün son derece önemli bir maça çıkacak. Yeşil Beyazlılar Antalyaspor'la deplasmanda karşılaşacak. Saat 16.00'da başlayacak ve İzmir Bölgesi hakemi Halil Umut Meler'in yöneteceği maç Beinsports 1'den ekranlara gelecek. Bursaspor'da cezalı futbolcu bulunmuyor.
Sercan Yıldırım ve Emmanuel Badu sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Rakip Antalyaspor'da ise 5 eksik bulunuyor. Salih Dursun, Zeki Yıldırım ve Danilo sakatlıkları Yekta Kurtuluş ve Ondrej Celustka kart cezaları nedeniyle Bursaspor'a karşı forma giyemeyecek.

BİTSİN BU HASRET

Bursa'daki son maçta Sivasspor'u 1-0 yenerek korku tünelinden çıkan ve alt sıralarla bağını büyük oranda koparan Bursaspor tamamen rahat nefes alma adına rakibini deplasmanda mağlup etmenin hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Paul Le Guen milli maç nedeniyle lige verilen arada elindeki kısıtlı kadroya rağmen oyuncularına bu maçın önemini anlatmaya çalıştı.
Zorlu maçta tek amacı 3 puan olan Yeşil Beyazlılar'da bu yıl yaşanan deplasman kâbusuna da son vermenin planları yapılıyor. Timsah Süper Lig'de son deplasman galibiyetini 3 Aralık 2017'de 14. haftada Konya deplasmanında elde etmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.