Hava Durumu

Dadakdeniz: Bursaspor için gerekeni yaparım

Yeşil Beyazlı takımın bir numaralı eldiveni Ataberk Dadakdeniz Antalya kampında geleceğiyle ilgili konuştu. Ataberk, "Kariyer planım her zaman Bursaspor'a hizmet etmek. Sezon sonunda kulübe maddi manevi nasıl bir katkı sağlarım, ne gerekiyorsa kendi açımdan onu yaparım." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2021 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2021 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dadakdeniz: Bursaspor için gerekeni yaparım

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek genç file bekçisi Antalya'dan camiaya seslendi.

SEZONA KÖTÜ BAŞLADIK

Bursaspor altyapısından yetişen, geçen sezondan itibaren dönüşümlü olarak Yeşil Beyazlı takımın kalesini koruyan Ateberk Dadakdeniz son hatalarda arkadaşlarıyla girdiği forma savaşını kazandı. Takımın birici kalecisi durumuna gelen genç eldiven Antalya kampında Sönmez Medya'nın sorularını yanıtladı. Lige kötü başladıklarını ancak uyum sorununu çabuk atlattıklarını söyleyen Ataberk, "İlk dört haftaya kötü başladık. Alışma sürecini geride bıraktık ve birbirimizi tanıdıktan sonra dördüncü haftadan itibaren daha iyi oynadık. Saha içinde birbirimizi daha iyi anladık. Bandırmaspor maçıyla büyük bir çıkış yakaladık. Bunu sezon sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Bursapor'un bir numaralı eldiveni Antalya'da Süha Gürsoy ve Tolga Öztaş'ın sorularını yanıtladı.

FORMA SAVAŞI VERECEĞİM

Başarının anahtarını takımdaşlık olarak gösteren Ataberk Dadakdeniz "Takımdaki herkes çok neşeli ve mutlu. Bizim için en büyük etken takım içindeki pozitif havamız. Herkes birbirini çok iyi anlıyor ve seviyor. İyi anlaşıyoruz. Bu avantajımızı sahaya da yansıtmak istiyoruz." ifadelerini kullandı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek genç eldiven uzun yıllar Yeşil Beyazlı formayı giymek istediğini söyledi. Ataberk, "Benim kariyer planım her zaman Bursaspor'a hizmet etmek. Uzun yıllar Bursaspor'da mücadele edip forma savaşı vermek istiyorum. Sezon sonu geldiğinde kulübe her anlamda maddi manevi nasıl katkı sağlarım, ne gerekiyorsa kendi açımdan onu yaparım." diye konuştu.

DİLLENDİRMİYORUZ AMA...

"Büyük bir camia ve büyük bir kulüpteyiz, taraftarın beklentileri var. Onları karşılamak için sahada elimizden gelen mücadeleyi verip şimdilik pek fazla dillendirmiyoruz, kendi aramızda konuşu-yoruz ama sezon sonunda Süper Lig'e çıkmayı hedefliyoruz. Bunu başararak bütün şehri mutlu etmek istiyoruz."

TEMASLI OYUNU GELİŞTİRMELİYİZ

"Ligin ilkyarısında biraz fazla gol yedik. Sonuç olarak defans kaleci ve stoperle olan bir durum değil. Takım savunmasında temaslı oyunda biraz kendimizi geliştirirsek ligin ikinci yarısında gol yememe anlamında sahaya yansıtabiliriz. Özellikle son beş maça bakıldığın-da yediğimiz gol ortalaması çok düştü. Eskiden gol attığımızda onu korumak için belirli sıkıntılar yaşıyorduk. Şimdi takım olarak 1-0'a oynamayı da anlamaya başladık. Bu neden-le 2. yarıda daha iyi oynayacağımızı temaslı oyunda daha başarılı olacağımızı düşünüyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.