Hava Durumu

Bursaspor için her şey çok güzel olacak

Bursaspor'da sezon başında renklere katılan ve gösterdiği performansla taraftarların büyük beğenisini kazanan William Ekong yeni yıldan beklentilerini açıkladı. Genç futbolcu 2018'in hem kendisi hem de takımı için güzel geçeceğine inandığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2018 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2018 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor için her şey çok güzel olacak

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

Bursaspor'a sezon başında Belçika'nın Gent takımından transfer olan ve 2020'ye kadar sözleşme imzalanan William Ekong kısa zamanda adaptasyon sürecini atlattı ve hem saha içindeki performansı hem de saha dışındaki sosyalliği ile taraftarların sevgilisi haline geldi. Teknik direktör Paul Le Guen'in vazgeçemediği isimlerden biri konumun-daki 24 yaşındaki genç savunmacı Yeşil Beyazlı formayla Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda 19 maçta görev aldı. Bu süreç-te 2 de gol atan William Ekong savunmada Titi ve Ertuğrul Ersoy ile birlikte göz dol-durdu. Ekong yeni yıl mesajını da Bursa Hakimiyet aracılığı ile verdi.

WIllIam Ekong, "Artık yenilenme zamanı. Yeni yıla ve yeni sezona iyi başlamak istiyoruz. Ligin ilk yarısında son maçlar haricinde iyi bir performans sergilediğimizi düşünüyorum. Son maç-lardaki düşüş futbolun içinde var. Bursa'da her şey mükemmel ve takım içindeki arkadaşlık ortamı çok güzel. Taraftarları-mızın gösterdiği ilgi de bizleri mutlu ediyor. Yeni yılda her şey çok güzel ola-cak" diye konuştu. 2018 Dünya Kupası'nda Nijerya Milli Takım formasıyla boy gösterecek genç futbolcu dev organizas-yonu kariyerinin dönüm noktası olarak gördüğünü belirterek, Dünya Kupası'nda iyi bir iş çıkarmak istediğini kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.