Hava Durumu

Bursaspor ile Galatasaray arasında 100. resmi randevu

Yeşil Beyazlılar bugün saat 19.00'da İstanbul ekibiyle 100. resmi randevusuna çıkacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak ve Beinsports-1'den yayınlanacak maçta Timsah hem taraftarını sevindirmek hem de alt sıralardan uzaklaşmak istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2019 07:31
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2019 07:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor ile Galatasaray arasında 100. resmi randevu

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Bursa-spor bugün Galatasaray'ı konuk edecek. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak zorlu karşılaşma Beinsports-1'den canlı olarak yayınlanacak. Hem üst sıraları hem de alt sıraları yakından ilgilendiren maçı hakem Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Serkan Ok ve İsmail Şencan yapacak olurken Serkan Tokat ise dördüncü hakem olarak sahada görev alacak. Bursaspor ile Galatasaray bu mücadele ile birlikte Süper Lig'deki 100. randevularına çıkacak. Son 13 maçta rakibini yenemeyen Timsah bu maçı kazanarak hem alt sıralardan kurtulmanın hem de taraftarının yüzünü güldürmenin peşinde olacak.

SON MAÇ 1-1 BİTTİ

2 takım arasında daha önce oynanan 99 resmi karşılaşmada ise Galatasaray'ın üstünlüğü bulunuyor. Sarı Kırmızılılar Bursaspor'a karşı bugüne kadar 51 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Yeşil Beyazlılar ise rakibini 22 kez mağlup etti. İki takımın kalan diğer 26 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Ligin ilk yarısında oynanan maçta ise Bursaspor, Aytaç Kara ile öne geçerken, Sarı Kırmızılı ekip ise Eren Derdiyok'un golüyle skora denge getirmiş ve maç 1-1 sona ermişti. Timsah son 13 maçta rakibini yenemezken evinde de 6 maçtır Galatasaray'ı devirmeyi başaramadı. Bu mücadelelerde 3'er beraberlik ve mağlubiyetle sahadan ayrılan Bursaspor, rakibini iç sahada en uzun süre yenemediği seriyi yaşıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.