Hava Durumu

Bursaspor ilk hazırlık maçında fark attı

Paul Le Guen yönetiminde ilk maçına çıkan Bursaspor, İngiliz temsilcisi Leeds United'ı farklı geçti. İtalya'da oynanan maçta Yeşil Beyazlılar'ın golleri Ekong, Necid ve Sinan Bakış'tan geldi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2017 23:02
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2017 23:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor ilk hazırlık maçında fark attı

Bursaspor İtalya'da oynadığı hazırlık maçında İngiliz temsilcisi Leeds United ile karşılaştı. Teknik Direktör Paul Le Guen dört yeni transferin üçüncü ilk 11'de sahaya sürdü. Savunmada Ekong ile Titi birlikte oynadı. Barış Yardımcı sağbekte görev aldı. Le Guen genç Rüştü Hanlı'yı ise solbekte oynattı.

Maça atak başlayan Bursaspor aradığı gole 11'inci dakika ulaştı. Ters kanat organizasyonunda sol kanattan orta yapan Josua John'un ceza sahasına gönderdiği topta Ekong arka direkte iyi yükseldi ve kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi. Bu ataktan iki dakika sonra Kubilay Kanatsızkuş rakip kaleciyi yatırmasına karşın topu filelere gönderemedi. Maçın ilk yarısı 1-0 Bursaspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

YEDEKLER DE COŞTU

Paul Le Guen, Leeds United karşısında ikinci yarıda kadronun tamamını değiştirdi. Tomas Necid ileride gol aradı. Yeni transferlerden Ozan Can Kökçü de ikinci yarıda oyuna girdi. Gençlerden Emirhan Aydoğan ile birlikte Berat Jonathan Ustabaşı da forma giydi. Jonathan'ın sağbekte oynatılması dikkat çekti.

Bursaspor ilk yarıdaki gibi ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürdü. Bu yarıda topun kontrolü daha çok İngiliz ekibinde olmasına karşın Yeşil Beyazlılar hızlı hücumlarla sonuca gitti.
63'ncü dakika'da Onur Atasayar'ın ortasında Tomas Necid skoru 2-0'a taşıyan golü kaydetti. 81'deyse bu kez sahneye Sinan Bakış çıktı. Genç krampon Sercan'ın sol kanattan ortasında ceza sahasında çalımlarla ilerledi ve maçın skorunu 3-0 olarak belirledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.