Hava Durumu

Bursaspor ilk yarıda 5 attığı rakibini konuk ediyor

Yeşil Beyazlı takım, taraftarı önünde Balıkesirspor’u ağırlayacak. Bursa Atatürk Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak mücadele Lig TV’den naklen yayınlanacak. Kale arkası tribüne ceza nedeniyle taraftar alınmayacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2015 06:35
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2015 06:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor ilk yarıda 5 attığı rakibini konuk ediyor
Spor Toto Süper Lig’in 24’üncü haftasında Bursaspor, Balıkesirspor’u konuk ediyor. Bursa Atatürk Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Lig TV’den naklen yayınlanacak. Eskişehirspor deplasmanında oynadığı oyunla taraftarını üzen Yeşil Beyazlı takım hem o kötü izleri silmek hem de Avrupa kupalarına katılma şansını devam ettirmek istiyor.

VOLKAN VE EMRE YOK

Sezonun ilkyarısında rakibini deplasmanda 5-0 mağlup eden Bursaspor’da önemli eksikler var. Yeşil Beyazlı takımda kart cezalısı Volkan Şen ve sakatlığı devam eden Emre Taşdemir Bal-Kes karşısında forma giyemeyecek. Bursaspor’un önemli silahları arasında yer alan ve sakatlığı süren Bakambu’nun da durumu maç saatinde belli olacak.

MAÇ HEYECANI AS TV'DE  

Bursaspor sahasında Balıkesirspor’la yapacağı maçın tüm detayları AS TV ekranında yaşanacak. Saat 20.00’de başlayacak maçın öncesinde ve sonrasında Bursa Atatürk Stadı’nda canlı bağlantılar yapılacak.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.