Hava Durumu

Bursaspor istedi Başakşehir kaptı

Bursaspor'un da kadrosuna katmak istediği Gökhan İnler, Beşiktaş'tan ayrılıp, Başakşehir'le anlaşma sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2017 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2017 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor istedi Başakşehir kaptı

Beşiktaş, geçtiğimiz sezonun başında Leicester City'den bonservis ödemeden Gökhan İnler'i kadrosuna katmıştı. 2016-17 sezonunda siyah beyazlılarda istediği şansı bulamayan Türk asıllı İsviçreli futbolcu, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'la anlaşarak yollarını ayırdı.

Daha fazla forma şansı bulabileceği bir kulübe gitmek isteyen Gökhan'ın, yeni takımı belli oldu. Tecrübeli futbolcunun Başakşehir ile 3 yıllık anlaşma sağladığı ortaya çıktı.

"SEVENLERİN YOLU ELBET BİR GÜN YİNE KESİŞİR"

Beşiktaş sevgisini hep içinde taşıyacağını vurgulayan Türk asıllı İsviçreli futbolcu, "Şimdi bir süreliğine ayrılık vakti. Beşiktaş sevgisi sonsuza dek kalbimde kalacak ama gideceğim yeni kulübümde de aidiyet duygusunu sonuna kadar hissederek, yıllardır yaptığım gibi profesyonel bir şekilde başarı için mücadelemi yürekten ortaya koyacağım. Unutmayın Beşiktaş'ın asil taraftarlar, sevenlerin yolu elbet bir gün yine kesişir." ifadelerini kullandı.

BURSASPOR'DA İSTEMİŞTİ AMA...

Beşiktaş'ta sözleşmesi karşılıklı feshedilen Gökhan İnler'in adı Bursaspor'la da anıldı. Siyah Beyazlı takımda aradığını bulamayan Gökhan İnler'in peşine düşen Yeşil Beyazlılar deneyimli futbolcuyla anlaşma zemini aramıştı. Teknik direktör Paul Le Guen'in de onay verdiği transferin önündeki en büyük engel ise Gökhan İnler'in Beşiktaş'ta aldığı astronomik ücret oldu. Siyah Beyazlılar'dan sözleşmesi gereği 2017-18 sezonunda 1 milyon 800 bin Euro alacak olan tecrübeli futbolcunun menajeriyle kurulan ilk temasta Bursaspor'dan bu tutarı talep ettiği öğrenilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.