Hava Durumu

Bursaspor istiyordu Fenerbahçe kaptı

Fenerbahçe Sivasspor'un yıldızı Aatıf Chahechouhe ile anlaşmaya vardı.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2016 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2016 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor istiyordu Fenerbahçe kaptı
UEFA'nın mali disiplin dayatmasından dolayı alternatif isimlere yönelen Fenerbahçe,Sivasspor forması giyen Aatıf ile anlaşmaya vardı. Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Aatıf Chahechouhe için Fenerbahçe'yle anlaştıklarını, önümüzdeki hafta sarı lacivertli yöneticilerle son bir görüşme yapıp transferi bitireceklerini açıkladı.

3 YILLIK ANLAŞMA

Van Persie ve Fernandao’nun ardından kadrosuna yeni bir gol kralı kazandıracak olan Fenerbahçe'nin, önümüzdeki günlerde Faslı yıldızla 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

AATIF 'FENER' DEDİ

Şampiyonluğu ve kupayı kaçırdıktan sonra sancılı bir döneme giren Fenerbahçe’de ilk olarak teknik direktör Vitor Pereira ile ‘devam’ kararı çıkmış, ardından da transfer çalışmaları başlamıştı. Bursaspor başta olmak üzere Trabzonspor ve Osmanlıspor’dan önemli teklifler almasına rağmen Aatıf ile her konuda anlaşan sarı lacivertliler, Sivasspor’la da el sıkıştı.

BONSERVİS 2 MİLYON EURO CİVARI

Aatıf’ın bonservisini alacak Fenerbahçe’nin nakit olarak 2-2.5 milyon Euro civarı bir rakam ödemesi bekleniyor. Takasta ise Hakan Çinemre ve Ramazan Civelek gibi genç oyuncular kiralık gönderilecek.

29 yaşında ve 1.76 metre boyundaki Aatıf Chahechouhe, bu sezon Medicana Sivasspor formasıyla oynadığı 33 resmi maçta 12 gol attı, 3 de asist yaptı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.