Hava Durumu

Bursaspor kaderin senin elinde

Süper Lig'de oynadığı 9 maçtan sadece 5 puan çıkarabilen ve bu performansıyla düşme potasına giren Bursaspor, bugün Sivasspor'la kritik bir maça çıkacak. Saat 16.00'da başlayacak mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek. Nefeslerin tutulduğu Bursaspor'da tek hedef galibiyet.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2019 07:30
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2019 07:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor kaderin senin elinde

HASRET 10 MAÇA ÇIKTI

Süper Lig'de aldığı başarısız sonuçlarla 24'üncü haftaya 24 puanla 16'ncı sıraya gerileyerek küme düşme hattına giren Bursaspor bugün belki de sezonun en önemli maçını oynayacak. Galibiyet hasreti 10 maça çıkan Yeşil Beyazlılar sahasında Hakan Keleş'in göreve gelmesiyle üst sıralara tırmanan ve 31 puanla 8'inci basamakta yer alan Sivasspor'la karşılaşacak. Bursaspor açısından hayati öneme sahip maç saat 16.00'da başlayacak. Beinsports 2'den ekranlara gelecek karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

TERAPİ UYGULANDI

Nefeslerin tutulduğu maç öncesi Bursaspor'da adeta seferberlik ilan edildi. Teknik direktör Samet Aybaba oyuncularının motivasyonunu artırmak için tüm gayretini gösterdi. Saha çalışmalarının yanı sıra futbolculara kazanamamanın verdiği stresten uzaklaşmaları adına hafta boyunca klinik psikolog tarafından terapi uygulandı. Samet Aybaba tribün desteğine çok ihtiyaçları olduğunu belirterek, Yeşil Beyazlı taraftarlara seslendi. Aybaba, "Bu ne benim ne Ali'nin maçı. Bu maç Bursa'nın maçı" diyerek taraf-tarlara çağrıda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.