Hava Durumu

Bursaspor kaleyi garantiye alıyor

Bursaspor yönetimi Türkiye'nin konuştuğu kalecilerini elinden kaçırmamak için harekete geçme kararı aldı. Yeşil Beyazlı yönetim 2018 Mayıs ayında sözleşmeleri sona erecek Okan Kocuk ve Ataberk Dadakdeniz ile nikah tazeleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2017 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2017 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor kaleyi garantiye alıyor

Haber/Samet Zinciroğulları

Muhammed Şengezer'in performansı alkışlanırken Timsah'ta gözler sezon sonunda sözleşmeleri bitecek Vakıfköy patentli diğer iki genç eldivene çevrildi.

OKAN GÖZ DOLDURUYOR

Bursaspor Yönetimi, 2018 yılı Mayıs ayında mukaveleleri bitecek milli kaleciler Okan Kocuk ve Ataberk Dadakdeniz'in sözleşmelerini uzatma kararı kaldı. Bu sezonu TFF 1. Lig takımlarından İstanbulspor'da kiralık olarak geçiren ve gösterdiği performansla A Milli Futbol Takımımızın Romanya ve Arnavutluk ile oynadığı hazırlık maçlarının aday kadrosuna da davet edilen 22 yaşındaki Okan Kocuk ile uzun vadeli bir sözleşme uzatmayı düşünen Yeşil Beyazlı yönetim, ayrıca şimdiden bazı Süper Lig kulüplerinin radarına giren 22 yaşındaki kaleciyi önümüzdeki yıllar içerisinde Bursaspor A Takım kadrosu için de düşünüyor.

İKİ ELDİVEN DE MİLLİ

Yeşil Beyazlılar'da sözleşme uzatılması düşünülen bir diğer isim ise genç file bekçisi Ataberk Dadakdeniz. Bu sezon Bursaspor'un U-21 takımında kaleyi koruyan 18 yaşındaki oyuncu, bu maçlarda gösterdiği performansa teknik heyetin gözüne girmiş durumda. İlerleyen yıllarda Bursaspor A Takımı içerisinde yer almasına kesin gözüyle bakılan genç eldiven ayrıca, U-19 Futbol Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası eleme grubunda oynadığı 3 maçta da Ay Yıldızlıların kalesini 90 dakika boyunca korudu. Timsah'ta hedef bu iki kalecinin sözleşmesini uzatıp uzun yıllar boyunca kaleci konusunda sıkıntı çekmemek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.