Hava Durumu

Bursaspor kampında trajikomik olay!

Bursaspor'un Hall ile oynayacağı ikinci maç da iptal edildi. İptal gerekçesi olarak bu kez saha zemininin yumuşak olduğu gösterildi. Ancak aynı zeminde teknik direktör Paul Le Guen takımına çift kale maç yaptırdı.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2017 08:01
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2017 08:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor kampında trajikomik olay!

Bursaspor'un Avusturya'da sürdürdüğü kamp çalışmalarında sekizinci gün geride kalırken, hava şartlarındaki olumsuzluk ön plana çıkmaya başladı. Yeşil Beyazlılar'ın Bölgesel Lig takımlarından Hall ile 21 Temmuz Cuma günü oynaması gereken maç yıldırım düşmesi riski nedeniyle iptal edilmişti. 23 Temmuz Pazar günü yapılması gereken antrenman da yine yıldırım düşmesi endişesi nedeniyle gerçekleştirilememişti. Bursaspor'un tüm programını altüst eden son gelişme ise dün yaşandı.

AYNI SAHADA ÇİFT KALE

Yağış nedeniyle Bursaspor'un daha önce iptal edilen Hall maçı bir kez daha iptal edildi. TSİ 19.00'da başlaması gereken maça Hall takımı gelmezken organizasyon yetkilileri Hall takımının teknik direktörünün zeminin yumuşak olması nedeniyle maça çıkmak istemediklerini bildirdi. Bursaspor yetkilileri de aynı gerekçeyi ileri sürdü. Bu açıklamaların sonrasında trajikomik bir olay yaşandı. Teknik direktör Paul Le Guen zeminin yumuşak olduğu öne sürülen sahada takımına çift kale maç yaptırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.