Hava Durumu

Bursaspor Karabükspor'dan sonra gözüne Akhisar'ı kestirdi

Bursaspor, ligin 28. haftasında Akhisar Belediyespor'a konuk olacak. Timsah, Manisa deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedeflerken, karşılaşma saat 13.30'da başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2017 07:41
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2017 07:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Karabükspor'dan sonra gözüne Akhisar'ı kestirdi

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Bursaspor, deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Ligin 27. haftasında sahasında karşılaştığı Karabükspor'u farklı mağlup ederek moral bulan Yeşil Beyazlılar, bugünkü mücadeleden de galibiyetle ayrılıp, üst sıralara tırmanmayı arzularken, Manisa 19 Mayıs Stadyumu'ndaki mücadele saat 13.30'da başlayacak ve BeinSports 2'den canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı İstanbul bölgesi Süper Lig hakemlerinden Serkan Çınar yönetecek.

BURSASPOR'DA 4 EKSİK

Timsah'ta sakat olan Serdar Kurtuluş, Furkan Özçal ve Emre Taşdemir ile cezalı Ertuğrul Ersoy forma giyemeyecek. Ege temsilcisinde eksik oyuncu bulunmazken, Teknik Direktör Okan Buruk cezası nedeniyle takımının başında yer alamayacak. Bursaspor ile Akhisar Belediyespor, Süper Lig'de bugün 10. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 9 karşılaşmada Akhisar 3 galibiyet elde etti, Yeşil Beyazlılar ise 2 karşılaşmada gülen taraf olmayı başardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.