Hava Durumu

Bursaspor karavana atıyor

Yeşil Beyazlılar, Spor Toto Süper Lig'de 27 hafta sonunda maç başına 7.4 şut ortalamasını tuttururken, isabetli şutta ise rakip kalelere sadece ortalama 3.3 şut atabildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2018 07:33
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2018 07:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor karavana atıyor

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

DİPTE YER ALIYOR

Süper Lig'de 27 haftalık periyot geride kalırken Bursaspor hücumsal anlamda gösterdiği performansla adeta hayal kırıklığı yaratttı. Yeşil Beyazlılar 18 takım arasında maç isabetli şut istatistiğinde son sırada yer aldı. Timsah 27 hafta sonunda rakip kaleye maç başına ortalama 3.3 şut çekebildi.
Bu istatistikte Bursaspor'a en yakın takımlar 3.6 ortalamasıyla Kardemir Karabükspor ile 3.7 ortalamasına sahip 3 ekip Akhisarspor, Atiker Konyaspor ve Kayserispor oldu. Bu alanda zirvede ise maç başına 6.1 isabetli şut atan Galatasaray yer aldı.

ÖRNEK ANTALYA MAÇI

Son oynanan Antalyaspor mücadelesinde de 9 şut atan ve 0 isabet bulan Bursaspor ayrıca maç başına şut istatistiğinde de son basamakta yer alıyor. Yeşil Beyazlılar, Akdeniz ekibi karşısında kendi performansına göre biraz fazla şut atsa da bu sezon 27 maç sonunda 7.4 ortalamasını tutturdu.
Timsah'ın son sırada yer aldığı bu istatistikte ise ligin en kötü diğer ekipleri ise 7.7 ortalamasıyla Akhisarspor ve 8.3 maç başına şut atan Gençlerbirliği oldu. Süper Lig'de maç başına en fazla şut atan takım ise 13.5 ortalamasıyla Beşiktaş.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.