Hava Durumu

Bursaspor karıştı... O isme tepkiler çığ gibi büyüyor

Divan Başkanlık Kurulu'na tepki her geçen gün artarken üyeler istifa söylemini iyiden iyiye dillendirmeye başladı. Son toplantıda üyeler Kadir Şankaya'ya açık bir dille 'Buraya kadar' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2014 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2014 08:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor karıştı... O isme tepkiler çığ gibi büyüyor

Bursaspor'un önceki akşam gerçekleşen Divan Kurulu toplantısı, Divan Başkanlık Kurulu makamına yönelik istifa söylemlerine sahne oldu. Divan'ın miadını doldurduğunu belirten üyeler, ağız birliği yapmışçasına Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya ve ekibinin bir an önce görevi bırakmasını istedi. Kadir Şankaya daha önce istifa etmeyi düşündüğünü fakat karar değiştirdiğini belirterek görev süresi bitene kadar makamından ayrılmayacağını açıkladı. Bu söylemden sonra da tartışmalar iyiden iyiye hem içeride hem de dışarıda büyüdü.

ÜYELER ÇOK TEPKİLİ

Kadir Şankaya'nın dönem sonunda görevi bırakacağını söylemesi üyelerin tepkisini çekti. Divan Kurulu üyeleri bir an önce olağanüstü bir seçimle yeni bir başkan ve yönetimin göreve gelmesini talep etti. Kadir Şankaya'nın ise şimdi değil de ayrılmak için dönem sonunu işaret etmesi taraflı tarafsız tüm üyelerin “Bugünün işini yarına bırakma” söylemlerine neden oldu. Bu dakikadan sonra tüm dikkatler Kadir Şankaya'nın kendisine yönelik çığ gibi büyüyen tepkiler sonrası nasıl bir tutum sergileyeceğine çevrildi.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.