Hava Durumu

Bursaspor kendi göbeğini kendi kesecek!

Bursaspor Akhisarspor'la berabere kaldı, kendini ateşin içine attı. Yeşil Beyazlılar bu sezon 3'üncü kez haftayı düşme hattında tamamladı. Bursaspor'un ligde tutunabilmesi için son 4 maçtan en az 3 galibiyet çıkarması gerekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2019 08:28
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2019 08:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor kendi göbeğini kendi kesecek!

Süper Lig'de 30'uncu hafta maçlarının ardından aralarında Bursaspor'un da yer aldığı düşme hattında işler tamamen karıştı. Göztepe'nin deplasmanda Başakşehir karşısında elde ettiği galibiyet İzmir temsilcisini adeta hayata döndürdü. Erzurumspor da Antalya deplasmanından 1 puan çıkartarak yeniden umutlarını yeşertti. Bursaspor'un Lig'in son sırasına demir atan Akhisarspor'la berabere kalması Yeşil Beyazlı takımı tehlike çemberinin tam ortasına düştü.

EN ÇOK DEPLASMAN MAÇI

Oluşan tablo şampiyon apoletli Bursaspor'a yakışmazken, kalan maçlarda Yeşil Beyazlılar'ı birbirinden zorlu maçlar bekliyor. Bu sezon ligin en az galibiyet elde eden ve en az gol atan takımı hüviyetini elinde bulunduran Mesut Bakkal'ın öğrencileri bu periyotta 3 deplasman 1 de iç saha maçına çıkacak. Bursaspor rakiplerine oranla bu noktada dezavantajlı durumda. Göztepe 4 maçın 3'ünü sahasında, Erzurumspor ve Akhisar da 2 maçlarını deplasmanda oynayacak.

BAKKAL HEDEFİ GÖSTERDİ

Yeşil Beyazlılar bu süreçteki maçlarının ikisini düşme hattında yer alan takımlarla oynayacak. Bu da Bursaspor'un bu karşılaşmalardan mutlak galibiyetle ayrılması zorunluluğunu doğuruyor. Göztepe düşme hattında yer alan takımlardan sadece Bursaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Erzurumspor'un da bu 4 maçta düşme korkusu yaşayan tek rakibi Bursaspor olacak. Mesut Bakkal takımının kalan 4 maçtan en az 3 galibiyet çıkarmasını hedefliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.