Hava Durumu

Bursaspor kentin havasını değiştiriyor

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, İdari Menajer Adil Cenkçiler, yardımcı antrenörler Ersel Uzgur ve Mehmet Kulaksızoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2014 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2014 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor kentin havasını değiştiriyor
Başkan Recep Altepe, ziyarette Bursaspor’un başarısının kent için çok büyük bir moral kaynağı olduğunu belirtti. Recep Altepe, Bursaspor’a tüm kesimlerin destek vermesi gerektiğini vurgularken şunları söyledi:

"Avrupa’ya gittiğimiz zaman Bursa dediğimiz zaman Bursaspor deniliyor. Barcelona kenti takımıyla ünlü. Takımı kentin logosu olmuş. Ne yaparsanız yapın takımların yaptığı tanıtımın yüzde 10’unu yapamazsınız. Doğru işlere odaklanmak lazım. Spor evrensel bir dil. Herkes bir şeyler yapmalı. Belli firmalar gidip stadyumdan locasını almalı, taraftarlar biletlerini alıp stadyumda maç izlerse ortaya büyük bir bütçe çıkar. Bursaspor önümüzdeki Fenerbahçe maçını kazandığı zaman Bursa halkı da büyük bir moral kazanır. Bursaspor, kazanınca insanlarımız mutlu oluyor. İşadamından, öğrencisine tüm kenttin havası başka oluyor. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum."



GÜNEŞ: "POTANSİYELİ HEYECANA DÖNÜŞTÜRMELİYİZ"

Şenol Güneş ise ziyarette şöyle konuştu:

"Kentte Bursaspor’a ilgi çok yüksek. Bursaspor’un birlikteliği çok önemli. Sizdeki bu heyecan ve kulübü sahiplenme bizleri çok mutlu ediyor ve işimizi daha iyi yapma hissi uyandırıyor. Takım olarak belirli bir mesafe aldık. Kazanılması gereken maçlarda puanları kaybettiğimiz için üzülüyoruz. Eğer o arzu ettiğimiz sonuçları bundan sonraki maçlarımızda alabilirsek çok daha iyi bir Bursaspor olacak. O potansiyel bu camiada var. İnsanlar yavaş yavaş hareketlenmeye başladı. Umutlarımız var. Genç bir takımımız. Birkaç oyuncumuzu çıkartırsak, yaş ortalamamız 25’in altında. Bu da güzel ama yeterli olmayan şey ise var olan potansiyeli heyecana dönüştürmemiz lazım. Sabırsızlık Türk insanında var. Bu kent şampiyonluk gördü. Milli takıma seçilen oyuncularımız bir göstergedir ama asıl önemli olan bu kulübün formasını giyen sporcuların karakterleri. Sorumlulukları var. Çünkü şehri temsil ederken ülkeyi de temsil etmeye başlıyorlar. Alttan da gelen oyuncularımız da var. Bursa’nın hem maddi hem de manevi olarak çok iyi potansiyeli var. Bursaspor’un önü açık ama bunu oluşturmak biraz zaman alacak."

Şenol Güneş, ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Altepe’ye üzerinde isminin yazılı olduğu 16 numaralı Bursaspor forması, İdari Menajer Cenkçiler ise futbolcuların imzaladığı futbol topunu hediye etti. Belediye Başkanı Altepe ise Şenol Güneş’e el yapımı Bursa bıçağı hediye etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.