Hava Durumu

Bursaspor kimle toplanacak?

Bursaspor'da toplan borusu 3 Temmuz Çarşamba günü çalacak. 13 futbolcusuyla yollarını ayıran Yeşil Beyazlılar o tarihe kadar teknik direktör bulamazsa tarihinde ilk kez yeni sezona teknik adamsız başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2019 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2019 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor kimle toplanacak?

ALTYAPI DEVREYE GİRECEK

Bursaspor'da yeni sezonun ilk çalışmasının 3 Temmuz Çarşamba günü yapılacağı kararlaştırıldı. Yeşil Beyazlı futbolculara mesaj yoluyla ulaşan yönetim toplanma tarihini bildirdi. Başkan Mesut Mestan'ın o tarihe kadar takımın teknik direktörünü belirlemesi gerekiyor. Aksi halde Bursaspor tarihinde ilk kez yeni sezona teknik direktörü olmadan start verecek. Yeni teknik adamın gelmemesi durumunda takım altyapı antrenörleri nezaretinde çalışacak.

NEREDEYSE HERKES GİTTİ

Bursaspor'un geçen yılki kadrosundan 13 futbolcu bu yıl forma giymeyecek. Aurelien Chedjou, Iasmin Latovlevici, Allano Lima, Henri Saivet, Tunay Torun, Furkan Soyalp, Alper Ademoğlu, Umut Nayir, Diafra Sakho ve Jires Kembo sözleşmeleri bittiği, Santiago Vergini ve Stephane Badji başka kulüplerle anlaştıkları, Yusuf Erdoğan da serbest kaldığı, Abdullahi Shehu da Nijerya Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda olduğu için antrenmanda yer almayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.