Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor kongresinde gerginlik

Bursaspor'da 26'ıncı başkanının seçileceği ve iki gün sürecek kongre bu akşam Büyükşehir Stadyumu'nda gergin başladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2018 22:35
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2018 22:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor kongresinde gerginlik

Bursaspor'un olağan genel kurulunun ilk oturumunda gerginlik yaşandı. Tribün lideri Selim Kurtulan'ın mevcut başkan Ali Ay'a yönelik, "O'na oy atanın, yönetimine girenin Bursasporluluğundan şüphe ederim" sözlerinin üzerine bir grup kongre üyesi Kurtulan'ın üzerine yürüdü. Güvenlik güçleri olayları güçlükle yatıştırdı.

Bursaspor'da 19 Mayıs 2018 tarihinde yeterli çoğunluk sağlanamadığından 26-27 Mayıs tarihlerine ertelenen Olağan Genel Kurulun 1. oturumu Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yapıldı. Genel Kurul Divanı Başkan ve üyelerinin seçimi ile başlayan kongrede faaliyet raporu için söz isteyen Bursaspor Tribün Lideri Selim Kurtulan'ın konuşması sırasında gerginlik yaşandı. Kürsüye çıkan Kurtulan, "Ali Ay, neden aday oldun? Küme düşürmek için mi aday oldun? İnsanlara rezil olduk. O'na oy atanın, yönetimine girenin Bursasporluluğundan şüphe ederim" dedi.
Kurtulan'ın bu sözleri büyük tepki çekti. Konuşması kesilen Kurtulan'ın üzerine yürümek isteyen bir grup kongre üyesini güvenlik güçleri güçlükle sakinleştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.