Hava Durumu

Bursaspor kötü seriyi bozmak istiyor!

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında sahasında karşılaşacağı Başakşehir'i mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2018 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2018 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor kötü seriyi bozmak istiyor!

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Bursaspor, yarın sahasında Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Lige 1 mağlubiyet ve 4 beraberlikle başlayan yeşil-beyazlılar, seyircisinin desteği ile ilk galibiyetini almak istiyor. Geride kalan 5 haftada turuncu-lacivertli ekibin ise 4 galibiyet 1 mağlubiyeti bulunuyor.



Süper Lig'de 23. randevu
İki takım yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig'de 23. kez mücadele edecek. Daha önce oynanan 22 müsabakada yeşil-beyazlılar 7 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 9 mücadele ise Başakşehir'in üstünlüğü ile sonuçlandı. 6 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Bursa'da oynanan 10 lig maçında ise yeşil-beyazlı ekip rakibine galibiyetlerde 5'e 3 üstünlük sağladı. Geriye kalan 3 karşılaşma ise beraberlikle noktalandı.

Bursaspor 6 maçtır yenemiyor
Yeşil-beyazlı ekip, İstanbul ekibi ile çıktığı son 6 maçta da galibiyet elde edemedi. Bu maçlarda 5 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Bursa temsilcisi, turuncu-lacivertli takıma karşı son galibiyetini 2014-2015 sezonunda Bursa'da oynanan karşılaşmada 4-1'lik skorla almıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.