Hava Durumu

Bursaspor kupada 'tamam' dedi!

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu maçında Bursaspor sahasında Antalyaspor'u konuk etti. Mücadelede ilk yarıda 3 golle mağlup ayrılan Timsah kupaya veda etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2021 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2021 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor kupada 'tamam' dedi!

HABER | Coşkun SAİTOĞLU

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Süper Lig ekibi Fraport TAV Antalyaspor'u sahasında konuk eden Bursaspor mücadeleden 3-0'lık skorla mağlup ayrılarak kupaya bu turda veda etti.

Maçın ilk yarısına hızlı başlayan Antalyaspor, dakikalar 6'yı gösterdiğinde penaltı kazandı ve Hakan Özmert'in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Konuk ekip 33. Dakikada Gökdeniz Bayrakdar ile skoru 2-0'a getirirken, bu golden 3 dakika sonra Adis Jahovic ile 3-0 öne geçti. İlk yarıda geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca Timsah soyunma odasına 3-0'lık mağlubiyetle gitti.

İKİNCİ YARI SESSİZ GEÇTİ

İlk yarıda 33 dakikada 3-0'lık üstünlüğü yakalayan Antalya ekibine karşı gol arayışlarını ikinci yarıda da sürdüren Yeşil Beyazlıların bu arayışı sonuçsuz kaldı. İki ekipten de ikinci 45 dakikada herhangi bir gol sesi çıkmayınca mücadele Antalyaspor'un 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Bu skorla birlikte Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası'na son 16 turunda veda ederken, Antalyaspor ise kupada son 8 takım arasına kaldı.

İŞTE MÜCADELEDEN TÜM KARELER...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.