Hava Durumu

Bursaspor ligden düşerse...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor`un bir dünya markası olabileceğini ifade ederek, `Bursaspor şampiyon olursa Bursa olur, Bursaspor ligden düşerse Bursa düşer` dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2014 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2014 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor ligden düşerse...


Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret etti. Bursa’da Bursaspor başta olmak üzere spora yaptığı sayısız yatırımlar nedeniyle Altepe’ye teşekkür eden Bölükbaşı, “Genel kurulumuzun ardından görev bize tebliğ edildi. Süper Lig’de daha başarılı sonuçlar almak için çalışacağız. Sizin desteğinizin yanımızda olduğunu biliyoruz. Bu bize büyük güç veriyor. Önümüzdeki dönemde yeni stadımız da tamamlanacak. Avrupa’da örnek gösterilen bir statta maçlarımızı yapacağız. Gerek yeni yönetim gerek Şenol Güneş hocamızın gelmesiyle güzel bir sinerji yakaladık. Sizin de desteğinizle daha güzel günler yaşayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
 
`BURSASPOR DÜŞERSE BURSA DÜŞER`
 
Bursaspor’un, 3 milyon nüfuslu, 25 sanayi bölgesinde 4 binin üzerinde büyük fabrikası olan bir kentin takımı olduğunu hatırlatan Altepe, Türkiye’de böyle bir güce sahip başka bir takım bulunmadığını vurguladı. Yeni yönetimle yeni bir dönemin başladığını ifade eden Altepe, “Şampiyonluğun bir tesadüf olmadığını, bu takımın arkasında 3 milyonluk bir şehir olduğunu göstermemiz gerekli. Bu güçlü camia ile Bursaspor şampiyonluklara abone olmalı, en azından ligi 2’nci, 3’üncü bitirip, sürekli Avrupa kupalarında oynamalı. Bursa olarak çok sayıda dünya markamız var. Bursaspor neden bir Avrupa markası olmasın. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak 100’lerce trilyonluk yatırımları bunun için yapıyoruz. Güzel bir yönetimle Bursaspor’un tek rakibi kendisi olur. Bursaspor şampiyon olursa Bursa Şampiyon olur, Bursaspor ligden düşerse Bursa düşer. Bu unutulmamalı. Artık seçim bitti. Herkes de üzerine düşeni yapmalı. Yapacak bir şeyi yoksa da susmalı” şeklinde konuştu.
 
Bölükbaşı, günün anısına Altepe’ye Bursaspor forması ve kaşkol hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.