Hava Durumu

Bursaspor mağlubiyetinin ardından Trabzon karıştı

Bursaspor’un 4-2 kazandığı karşılaşmanın ardından Trabzon yerel basını başkan Muharrem Usta’ya, futbolculara ve hakeme yüklendi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2016 07:27
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2016 07:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor mağlubiyetinin ardından Trabzon karıştı
Trabzonspor'un 4-2'lik Bursaspor mağlubiyetinin ardından yerel gazeteler hakem Serkan Çınar, futbolcular ve Başkan Muharrem Usta’ya sert eleştiriler yöneltti. 

Karadeniz gazetesi, “Söylesene Usta, ne düşünüyorsun bu hususta” manşetiyle Başkan Muharrem Usta'ya yüklenirken; “Hep ekonomik tablodan dem vurdunuz, sahanın içini unuttunuz. Feda, feda diye tutturdunuz. İhtiyaç duyulan mevkiler gerekli takviyeyi yapmayarak Bursa hezimetine çanak tuttunuz” ifadelerini kullandı.

ACEMİLER MANGASI

“Acemiler mangası” başlığıyla futbolcuları suçlayan Günebakış gazetesi ise hakem Serkan Çınar’ın yönetimini de, “Nedir sizden çektiğimiz?” diyerek eleştirdi. Kuzey Ekspres gazetesi, “Kahreden teslimiyet. Bordo Mavililer saman alevi gibi söndü, acı bir mağlubiyet aldı. Tekelioğlu, hakeme öfkeli”, İlkhaber gazetesi, “Duvara çarptık. Şaka gibi”, Taka gazetesi, “Bu takım transfer diye bağırıyor. Ligin ilk yarısında dökülen Trabzonspor, ikinci yarıda 'aynı tas aynı hamam' girdi. Hakem yine penaltı uydurdu” başlıklarıyla maçı okuyucularına duyurdu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.