Hava Durumu

Bursaspor, Mbokani'yi de elinden kaçırdı

Ali Ay yönetiminin Bursa'ya davet ettiği Dieumerci Mbokani Belçika'nın Royal Antwerp kulübüyle 1 yıllık sözleşme imzaladı. Bu haber Yeşil Beyazlı camiada şok etkisi yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2018 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2018 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor, Mbokani'yi de elinden kaçırdı

BURSA'YA DAVET EDİLMİŞTİ

Bursaspor'da bu sezon transferde yaşanan hayal kırıklıklarına bir yenisi daha eklendi. Talip olduğu birçok oyuncuyu elden kaçıran Yeşil Beyazlılar son olarak Dinamo Kiev'le söz-leşmesi sona eren Dieumerci Mbokani'ye resmi teklifte bulunmuştu. Menajerini Bursa'ya davet eden ve yıllık 1.3 milyon Euro ödemeyi taahhüt eden Ali Ay yönetimi Kongolu futbolcunun Belçika'nın Royal Antwerp kulübüyle sözleşme imzalamasıyla büyük bir şok yaşadı.

KAÇAN İLK İSİM BU DEĞİL

Bonservisi elinde bulunan Dieumerci Mbokani Belçika kulübüyle 1 yıllık sözleşme imzaladı. Antwerp transferi resmi siteden yaptığı açıklamayla kamuoyuna duyurdu. Bursaspor bu sezon imza aşamasına geldiği Yasin Öztekin'i Göztepe'ye kaptırmıştı.
Yeşil Beyazlılar'ın transfer teklifinde bulunduğu Soner Aydoğdu Başakşehir'e, Muğdat Çelik de Galatasaray'a gitmişti. Forvet transferi arapsaçına dönen Bursaspor yaklaşık 1 aydır Seydou Doumbia'nın peşindeydi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.