DOLAR
EURO
ALTIN
BİST 100
BURSA'YA DAVET EDİLMİŞTİ
Bursaspor'da bu sezon transferde yaşanan hayal kırıklıklarına bir yenisi daha eklendi. Talip olduğu birçok oyuncuyu elden kaçıran Yeşil Beyazlılar son olarak Dinamo Kiev'le söz-leşmesi sona eren Dieumerci Mbokani'ye resmi teklifte bulunmuştu. Menajerini Bursa'ya davet eden ve yıllık 1.3 milyon Euro ödemeyi taahhüt eden Ali Ay yönetimi Kongolu futbolcunun Belçika'nın Royal Antwerp kulübüyle sözleşme imzalamasıyla büyük bir şok yaşadı.
KAÇAN İLK İSİM BU DEĞİL
Bonservisi elinde bulunan Dieumerci Mbokani Belçika kulübüyle 1 yıllık sözleşme imzaladı. Antwerp transferi resmi siteden yaptığı açıklamayla kamuoyuna duyurdu. Bursaspor bu sezon imza aşamasına geldiği Yasin Öztekin'i Göztepe'ye kaptırmıştı.
Yeşil Beyazlılar'ın transfer teklifinde bulunduğu Soner Aydoğdu Başakşehir'e, Muğdat Çelik de Galatasaray'a gitmişti. Forvet transferi arapsaçına dönen Bursaspor yaklaşık 1 aydır Seydou Doumbia'nın peşindeydi.