Hava Durumu

Bursaspor'a soğuk duş!

Medipol Başakşehir, Süper Lig'de 18. hafta maçında yarın Bursaspor ile karşılaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2018 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2018 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'a soğuk duş!

İLK 11'LER

Bursaspor: Harun Tekin, Aziz Behich, Barış Yardımcı, Ekong, Titi, Mikel Agu, Emmanuel Badu, Batalla, Kembo, Delarge, Moussa Sow

Başakşehir: Volkan, Caiçara, Attamah, Epureanu, Clichy, Mahmut, Emre, Visça, Mossoro, Napoleoni, Adebayor

CANLI ANLATIM

90' Dördüncü hakemin işareti ile müsabakanın sonuna en az 3 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.

88' Sol kanattan hareketlenen Yusuf Erdoğan ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

86'GOL!! Medipol Başakşehir, Arda Turan ile farkı üçe çıkartıyor!

84' Medipol Başakşehir'de son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Emmanuel Adebayor oyundan alınırken yerine Mevlüt Erdinç oyuna dahil oluyor.

83' Barış Yardımcı'nın pası ile sağ kanatta topla buluşan Gheorghe Grozav bekletmeden ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

81'Sol kanatta topla buluşan Arda Turan ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak kaleci Harun Tekin çıkıyor ve bu topa sahip oluyor.

79' Dzon Delarge ara pasını sağ çaprazdan hareketlenen Gheorghe Grozav'ın koşu yoluna doğru gönderiyor ancak tecrübeli oyuncu bu topa yetişemiyor.

75' Turuncu lacivertliler kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

72' Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

69' Dzon Delarge'ın ara pası ile sağ kanatta hareketlenen Gheorghe Grozav son çizgiden ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak kaleci Volkan Babacan çıkıyor ve bu topa sahip oluyor.

65' Turuncu lacivertlilerde ilk oyuncu değişiklikleri gerçekleşiyor. Emre Belözoğlu ve Marcio Mossoro oyundan alınırken yerlerine İrfan Can Kahveci ve Arda Turan oyuna dahil oluyor.

62' Bursaspor cephesinde son oyuncu değişiklikleri gerçekleşiyor. Moussa Sow ve Jires Kembo-Ekoko oyundan alınırken yerlerine Bogdan Stancu ve Gheorghe Grozav oyuna dahil oluyor.

60' Ceza yayı içerisinde topla buluşan Emmanuel Adebayor dönerek yerden sert vuruyor ancak top sol kale direğine çarparak oyun alanına geri dönüyor.

58' GOL! Medipol Başakşehir, Marcio Mossoro ile farkı ikiye çıkartıyor!

57' Aziz Behich sol kanatta topla birlikte hareketleniyor ve ortasını yerden ceza sahasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

54' Sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Jires Kembo-Ekoko ara pasını göndermek istiyor. Savunmadan seken top ceza sahası içi sol çaprazında Yusuf Erdoğan'ın önünde kalıyor. Yusuf dönerek yerden vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak savunmadan geri geliyor.

50'Barış Yardımcı'nın pası ile sağ kanatta topla buluşan Dzon Delarge rakibini geçerek ceza sahasına giriyor ve son çizgiye inerek pasını altıpas alanına doğru gönderiyor. Savunmadan seken top ceza sahası içi sağ çaprazında Yusuf Erdoğan'ın önünde kalıyor. Yusuf bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

49'Sağ kanattan gelişen atakta Edin Visca ortasını altıpas çizgisinin önüne doğru gönderiyor ancak kaleci Harun Tekin çıkıyor ve bu topa sahip oluyor.

46' Müsabakanın ikinci yarısı konuk ekip Medipol Başakşehir'in vuruşu ile başlıyor.

İkinci yarı CANLI ANLATIM

İlk yarı Sonlandı

45' Hakem Bülent Yıldırım'ın düdüğü ile müsabaka devre arasına giriyor.

45 'Dördüncü hakemin işareti ile müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 2 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.

44' Topla birlikte sağ kanatta hızlanan Emmanuel Badu rakibi Mahmut Tekdemir'in sert müdahalesi sonrasında yerde kalıyor. Pozisyon sonrasında Mahmut Tekdemir sarı kart ile cezalandırılıyor.

42' Yeşil beyazlılarda ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Sakatlanan Pablo Batalla oyundan alınırken yerine Yusuf Erdoğan oyuna dahil oluyor.

40' Emre Belözoğlu'nun pası ile penaltı noktası sol tarafında topla buluşan Emmanuel Adebayor topu kontrol ettikten sonra ceza yayı sol tarafına hareketlenen Stefano Napoleoni'yi görüyor. Stefano Napoleoni bekletmeden yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Harun Tekin sol köşeye uzanarak meşin yuvarlağı kontrol ediyor.

37' Emmanuel Adebayor sol kanatta hareketlenen Stefano Napoleoni'yi görüyor ancak tecrübeli oyuncunun pozisyonu ofsayt.

34' Ceza yayının gerisinde topla buluşan Mahmut Tekdemir yerden vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak kendi takım arkadaşı Stefano Napoleoni'den geri geliyor

32' Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken konuk ekip Medipol Başakşehir'in topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

30' Bursaspor'da Jires Kembo-Ekoko rakibi Joseph Attamah'a yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

28' Ev sahibi Bursaspor kendi yarı sahasından çıkmakta güçlük çekiyor.

25' Sol kanatta topla buluşan Jires Kembo-Ekoko son çizgiye inerek ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak Pablo Batalla kafa vuruşunu gerçekleştiremiyor.

21' Turuncu lacivertlilerde Junior Caiçara rakibi Pablo Batalla'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

18' Medipol Başakşehir'de Joseph Attamah gol sevincini abarttığı gerekçesi ile sarı kart görüyor.

17' GOL!! Medipol Başakşehir, Joseph Attamah ile öne geçiyor!

14' Mahmut Tekdemir'in pası ile sağ kanatta topla buluşan Edin Visca ortasını yerden ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

11' Bursaspor'da Emmanuel Badu rakibi Stefano Napoleoni'ye yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

8' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Edin Visca ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.

5' Ceza yayı sol çaprazından kullanılan serbest vuruşta Emre Belözoğlu doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top barajdan geri geliyor.

3' Konuk ekip Medipol Başakşehir kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

1' Müsabaka ev sahibi Bursaspor'un vuruşu ile başlıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.