Hava Durumu

Bursaspor merhum Yazıcı'yı doğum gününde 'onun gibi' andı

Türkiye Kupası B Grubu’ndan lider çıkmayı 3 hafta önce garantileyen Yeşil Beyazlılar, Eskişehirspor karşısında onuruyla oynadı, 88’deki golle galibiyeti aldı, Kırmızı Siyahlılar’ı da kupanın dışına itti.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2016 20:19
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2016 20:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor merhum Yazıcı'yı doğum gününde 'onun gibi' andı
Bursaspor, Türkiye Kupası B Grubu son maçında Eskişehirspor’u 3-2 mağlup etti ve 6’da 6 yaptı. Yeşil Beyazlılar İbrahim Yazıcı’nın doğum gününde ise onurlu bir mücadele gösterdi ve merhum başkanı ‘onun gibi’ andı. Karşılaşmanın 36’ncı dakikasında derinlemesine pasta topla buluşan Ömer Faruk Canbirdi, şık bir aşırtma vuruşla Eskişehirspor’u 1-0 öne geçirdi. İkinci yarıya başlarken Hamza Hamzaoğlu Sivok’un yerine Dany’yi, Cuenca’nın yerine de Kubilay Kanatsızkuş’u sahaya sürdü. 

SUTTER’DEN SON SÖZ

Mücadelenin 51’inci dakikasındaki korner atışında Eskişehir savunması topu uzaklaştırırken, meşin yuvarlağı önünde bulan Traore bekletmeden vurdu ve golü buldu. Maçın 70’inci dakikasında Kubilay, kaleciyi de çalımlayıp takımını öne geçiren golü attı. 

88’de Kamil Ahmet Çörekçi, kazanılan penaltıda topu ağlara gönderirken, bir dakika sonra Sutter takımını tekrar öne geçiren golü kaydetti. Maçın bitimine 2 dakika kala statta ışıklar sönerken, 25 dakika sonra başlayan mücadele 3-2 Bursaspor lehine sona erdi. 

6’DA 6 YAPAN TEK TAKIM

Bursaspor, Türkiye Kupası’nda yer alan 8 grupta 6’da 6 yapan tek takım oldu. Yeşil Beyazlılar B Grubu’nu 18 puan ve +11 averajla tamamladı. 

STAT: Eskişehir Atatürk

HAKEM: Murat Erdoğan

BURSASPOR: Harun Tekin, Erdem Özgenç, Furkan Emre Ünver, Tomas Sivok, Emre Taşdemir, Furkan Soyalp, Emirhan Aydoğan, Bakaye Traore, Isaac Curenca, Aydın Karabulut, Tom De Sutter

Yedekler: Okan Kocuk, Dany Nounkeu, Mert Örnek, Talha Çalışkan, Kubilay Kanatsızkuş, Yunus Öz, Berke Yılmaz

T.Direktör: Hamza Hamzaoğlu 

ESKİŞEHİRSPOR: Sinan Ören, Sezgin Coşkun, Anıl Karaer, Kamil Ahmet Çörekçi, Aytaç Öden, Dorukhan Toköz, Anel Hadzic, Ömer Faruk Canbirdi, Tornike Okriashvili, Mehmet Murat Uçar, Sebastian Pinto

Yedekler: Mehmet Orta, Mehmet Feyzi Yıldırım, Figueras Montel, Furgan Polat, Buğra Temel, Vladyslav Kulach, Axel Meye

T.Direktör: Samet Aybaba
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.