Hava Durumu

Bursaspor orta saha için aradığı ismi İsveç'te buldu.

Transferde maliyet hesapları yapan Ali Ay yönetimi, Malmö'yle sözleşmesi 3 gün önce biten Oscar Lewicki'yi mercek altına aldı. 25 yaşındaki orta saha oyuncusuyla ilgili son kararı teknik direktör Paul Le Guen verecek.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2018 08:42
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2018 08:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor orta saha için aradığı ismi İsveç'te buldu.

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen'in transferde üç bölgeye de oyuncu istemesinin ardından birçok futbolcuyu mercek altına alan Timsah, orta saha için aradığı ismi İsveç'te buldu. Başkan Ali Ay da transferde bonservisi olan oyuncular için kiralama formülü üzerinde ve serbest oyuncuların üzerinde durduğunu açıklamıştı. Bu doğrultuda maliyet hesapları yapan Yeşil Beyazlılar bonservisi elinde olan Oscar Lewicki'yi mercek altına aldı. Kulübü Malmö'yle sözleşmesi 31 Aralık'ta sona eren 25 yaşındaki Oscar Lewicki 6 numara pozisyonunda oynuyor. Kariyerinin tamamını ülkesinde geçiren Oscar Lewicki, 4 sezondan bu yana formasını terlettiği Malmö'den önce de Hacken'de top koşturmuştu.

Uluslararası deneyimi hayli fazla olan Oscar Lewicki geçen sezon İsveç'te 30 resmi maça çıktı. Kariyerinde 183 profesyonel lig maçı bulanan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Şampiyonlar Ligi'nde de 2 sezonda 14 maçta forma giydi. İsveç Milli Takımı'nda 14 maçta görev alan Oscar Lewicki son maçında geçen ocak ayında Slovakya'ya karşı oynadı. Ali Ay yönetimi bonservisi elinde olan Oscar Lewicki için araştırmalarını yoğunlaştırdı. Bu transfer için son karar teknik direktör Paul Le Guen'le başkan Ali Ay'ın Antalya kampında yapacakları transfer zirvesinde verilecek. Fransız teknik adam onay verdiği taktirde 1,71 boyundaki Lewicki ile sözleşme imzalanacak ve kampa dahil edilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.