Hava Durumu

Bursaspor, ortadan vuruyor!

Bu sezon forvet oyuncularından dilediği verimi alamayan Yeşil Beyazlılar'da rakip ağlara gönderilen 22 golün 13'ünü orta saha oyuncuları kaydetti. Aytaç Kara 5 golle takımın en skorer ismi konumunda.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2019 08:01
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2019 08:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor, ortadan vuruyor!

n Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor, Demir Grup Sivasspor karşısında 439 dakika sonra Abdullahi Shehu'nun rakip fileleri havalandırmasıyla gol sevinci yaşarken, bu sezon gol yükünü özellikle orta alan oyuncularının çekmesi dikkat çekti.
Ligde şu ana dek 22 gol kaydeden Yeşil Beyazlılarda bu gollerin 13'ü orta alan oyuncularından geldi. Böylelikle Samet Aybaba'nın öğrencileri, gol katkısının yüzde 59'unu bu bölgedeki oyuncularından alırken, forvet oyuncularının da yetersiz kalması ise öne çıktı. Ligde Umut Nayir 925 dakikada 3 gol, Diafra Sakho ise 834 dakika yalnızca 2 gol kaydedebildi. Timsah'da bu sezon ön plana çıkan oyuncu ise Aytaç Kara oldu. Kariyerinin en golcü sezonuna ulaşan deneyimli oyuncu rakip fileleri tam 5 kez havalandırdı. Aytaç böylelikle takımının da en golcü oyuncusu oldu.
Skora gol olarak önemli katkı veren Aytaç'ın ayrıca 1 de asisti bulunuyor. Aytaç'ın dışında diğer orta saha oyuncularından Iasmin Latovlevici (3), Yusuf Erdoğan (1), Allano Lima (1), Ramazan Keskin (1), Abdullahi Shehu (1), Henri Saivet (1) de gol sevinci yaşadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.