Hava Durumu

Bursaspor sakatlıklardan başını kaldıramadı

Bursaspor 2017-2018 sezonunda sakatlıklardan başını kaldıramadı. Yeşil Beyazlılarda ilk 15 haftalık bölümde tam 13 farklı futbolcu birçok mücadeleyi sakatlık sebebiyle kaçırdı.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor sakatlıklardan başını kaldıramadı

Timsah'ta sakatlık sebebiyle Harun Tekin Karabükspor ile Konyaspor, Ertuğrul Ersoy Beşiktaş, William Ekong Konyaspor, İsmail Konuk Antalya ile Kasımpaşa, Onur Atasayar Başakşehir, Sivas, Antalya, Kasımpaşa, Göztepe, Karabükspor, Konyaspor ile Fenerbahçe, Mikel Agu Göztepe, Karabükspor, Konyaspor ile Fenerbahçe, Emmanuel Badu Osmanlıspor ile Sivasspor, Bilal Kısa Başakşehir, Alanya, Osmanlı, Sivas, Antalya, Kasımpaşa, Göztepe, Karabük, Konya ile Fenerbahçe, Yusuf Erdoğan Antalyaspor, Kasımpaşa, Göztepe ile Karabükspor, Pablo Batalla Kayserispor, Josua John Beşiktaş, Akhisarspor, Kayserispor, Osmanlıspor, Sivasspor, Antalyaspor ile Kasımpaşa, Kubilay Kanatsızkuş Beşiktaş ile Fenerbahçe ve Deniz Yılmaz da Alanyaspor, Antalyaspor ile Kasımpaşa maçlarında forma giyemedi.
Son Fenerbahçe mücadelesinde sakatlanan Jires Kembo ile Cristobal Jorquera da büyük ihtimalle Trabzonspor deplasmanında görev alamayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.