Hava Durumu

Bursaspor sezonu 3 Ağustos'ta açıyor

Yeni sezonda da Süper Lig'i hedefleyecek olan Yeşil Beyazlılar, 3 Ağustos'ta parkeye inecek ve lig öncesi biri yurtdışı olmak üzere 3 hazırlık kampı yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2017 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2017 07:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor sezonu  3 Ağustos'ta açıyor

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Bursaspor Durmazlar'da yeni sezon hazırlıkları 3 Ağustos 2017 tarihinde start alacak. 2017-2018 sezonu öncesi kadroyu büyük ölçüde yenileyen Yeşil Beyazlılarda hedef geçen yıl kıl payı kaçan Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi olacak.
Kulübün Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin, Süper Lig'e çıkabilmek için savaşacaklarını vurgulayarak, "3 Ağustos'ta ilk antrenmanımızı yapacağız ardından biri yurtdışı olmak üzere üç ayrı kampımız olacak. Hocamıza, teknik ekibimize ve oyuncularımıza güveniyoruz. Bursaspor Durmazlar layık olduğu yerlere gelecektir" dedi.

Genel Menajer Murat Konuk da ligin geçen sezondan daha güçlü olduğuna vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı, "Bütçe olarak sıyrılan iki takım Bahçeşehir ve Türk Telekom yukarıda duruyor. Daha sonra biz, Afyon Belediye, Karesi ve Petkim gibi bu takımları zorlayacak ekipler var. Hedefimiz Süper Lig'e yükselmek. Final niteliğindeki maçlarda ne olacağını kimse bilemez. Sonuçta bütçeler oynamıyor, mücadele eden kazanıyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.