Hava Durumu

Bursaspor sezonu açıyor

Bursaspor, 2014-2015 sezonunun ilk çalışmasını, Özlüce Tesisleri’nde yeni teknik direktörü Şenol Güneş önderliğinde saat 18.30’da yapacak. Tecrübeli çalıştırıcı saat 12.00’de ise basın toplantısı düzenleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2014 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2014 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor sezonu açıyor

Geçen yıl istenen sonuçları alamayan Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarına başlıyor. Yurtdışı ve Bursa dışından gelecek futbolcular, 12.00’den itibaren Özlüce Tesisleri'nde yeni yönetim ve teknik kadro ile bir araya gelecek. Sezonun ilk çalışması, saat 18.30’da teknik direktör Şenol Güneş tarafından başlatılacak. Haziran ayının başında Bursaspor teknik direktörlüğü görevine getirilen Şenol Güneş saat 12.00’de Özlüce Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyecek.

YABANCILARLA GÖRÜŞÜLECEK

Yüksek maliyetleri nedeniyle yeni sezonda kadroda düşünülmeyen yabancı oyuncuların menajerleriyle yapılan görüşmelerden sonuç alamayan Yeşil Beyazlı yönetim, bu futbolcularıyla bir araya gelecek. Bölükbaşı’nın yapacağı görüşmeler sonrasında Frey, Civelli ve Taiwo gitme kararı alması durumunda daha önce görüşmeler yapılan yabancı oyuncular Bursa’ya davet edilerek kadroya dahil edilecek. 

Kamp Kartepe’de

Bursaspor, Özlüce Tesisleri’nde 6 Temmuz’a kadar çalışacak. Yeşil Beyazlı futbolcular, daha sonra Kocaeli Kartepe’de kampa girerek çalışmalarını sürdürecek. 

Markaj’ı kaçırmayın

Bursaspor’un yeni sezon hazırlıkları ve transferle ilgili son durum saat 21.30’da başlayacak Markaj programında masaya yatırılacak. Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy’un sunacağı programda Adem Vural, Erkan Öncel ve Levent Batur analizleriyle programa renk katacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.