Hava Durumu

Bursaspor Sivas'a bileniyor

Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Bursaspor’da hazırlıklar sürüyor. Yeşil-beyazlılarda, sakatlığı süren Serdar Aziz, antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışırken, ikinci bölümünde ise salonda çalıştı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 22:44
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 22:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Sivas'a bileniyor
EMRE TAŞDEMİR HAMZAOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında 3 Nisan Pazar günü deplasmanda Medicana Sivasspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar çalışmalarına devam ediyor. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yapılan antrenmanda milli takımlardan bugün dönen Harun Tekin düz koşu yaparken, Ümit Milli Takım ile Slovakya maçında 90 dakika görev yapan Emre Taşdemir ise Hamza Hamzaoğlu ile görüştükten sonra salonda çalışmalarını sürdürdü.



Bu ara ülkelerinin milli takımlarında dün akşam görev yapan Tomas Sivok, Necid, Stoch ile sakat olan Dzsudzsak’ın yarın Bursa’ya geleceği bildirildi.



SERDAR AZİZ İLK BÖLÜMDE TAKIMLA ÇALIŞTI

Isınmanın ardından, gruplara ayrılarak istasyon çalışması yapan Bursaspor’da kaptan Serdar Aziz, çalışmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışırken, ikinci bölümünde ise salonda çalıştı.

Bursaspor, Medicana Sivasspor maçı hazırlıklarını, yarın basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.