Hava Durumu

Bursaspor, Sivas'ta 3 puan için sahada

Osmanlıspor galibiyetiyle moral bulan Yeşil Beyazlılar bugün Sivasspor karşısında 3 puan arayacak. Saat 14.00'te başlayacak mücadele Bein Sports 1'den ekranlara gelecek. Galibiyete odaklanan Timsah'ta kart cezalısı Jires Kembo ve Emmanuel Badu forma giyemeyecek.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2017 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2017 09:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor, Sivas'ta 3 puan için sahada

Bu sezon deplasmanda sadece Malatyaspor'u deviren Timsah, Yiğido'yu gözüne kestirdi

TEK HEDEF GALİBİYET

Süper Ligin 8'inci haftasında Osmanlıspor'u 3-1 yenerek iki haftalık yenilgi serisine son veren Bursaspor bugün kritik bir maç oynayacak. Yeşil Beyazlılar deplasmanda Sivasspor'la karşılaşacak. Saat 14.00'te başlayacak mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Serkan Çimen yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Ali Şansalan. Maç Bein Sports1'den naklen ekranlara gelecek. Yeşil Beyazlılar'da tek hedef Sivasspor karşısında elde edilecek galibiyetle üst sıralarla arasındaki farkın kapanması ve tırmanışın sürmesi.

SİSTEM MERAK EDİLİYOR

Teknik direktör Paul Le Guen hafta içindeki çalışmalarda Sivasspor maçında uygulanacak taktiği oyuncularına anlattı. Fransız teknik adam, takımın kolay gol yemesine çare aradıklarını belirtirken, provalarını da bu doğrultuda yaptıklarını açıkladı. Osmanlıspor karşısında uyguladığı klasik taktik düzeni bozan ve 3-5-2 ila 5-3-2 dizilişiyle takımının ataklarını yöneten Paul Le Guen'in Sivasspor önünde nasıl bir anlayış benimseyeceği merak konusu. Bursaspor rakibini ilk kez çıkacağı Yeni 4 Eylül Stadı'nda yenerek bu sezonki ikinci deplasman galibiyetini elde etme amacında.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.