Hava Durumu

Bursaspor taraftarı Batalla için öyle bir şey yaptı ki....

Bursaspor taraftarı Mustafa Kemal Makinacı, yaptırdığı Batalla dövmesinin fotoğrafını Çin'de top koşturan Batalla'ya gönderdi. Batalla'dan cevap gecikmedi...

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2014 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2014 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor taraftarı Batalla için öyle bir şey yaptı ki....
Bursaspor taraftarı Mustafa Kemal Makinacı, bacağına yaptırdığı Batalla dövmesiyle günün en çok konuşulan ismi oldu. Genç taraftar, Batalla sevgisini vücudunda ölümsüzleştirirken, dövmenin bir fotoğrafını çekip Çin'in  Beijing Guoan takımında oynayan efsane topçuya bir arkadaşı aracılığıyla gönderdi. 

BATALLA'DAN MESAJ VAR...

Önceki gün dövmenin fotoğrafını gören Batalla ise Çinde bir tercüman aracılığıyla Mustafa Kemal Makinacı'ya mesaj yazdı. Direk genç taraftarın telefonuna gelen mesajda Batalla, duygularına yer verirken şunları yazdı :

"Merhaba Mustafa, ben Pablo Batalla. Biraz önce Altuğ bana yaptırdığın dövmenin fotoğrafını gönderdi. Her şeyden önce yaptığın şey çılgınca :)... Bana böyle büyük bir sevgiyi sıcaklığı bu şekilde hissettirdiğin için çok çok teşekkür ederim."



GİDİŞİ KADAR ACITMADI...   


Genç taraftar aldığı mesaj karşısında şaşkınlığını gizleyemezken,  instagramda bu mesajı yayınlayarak altına "Hayatımın en ilginç ve mutlu anlarından biri olabilir. Çin'den tercüman aracılığıyla kendi numarasından Pablo Batalla teşekkür lesajı gönderdi." yazdı. 

DÖVMENİN TAMAMLANMASI 3 SAAT SÜRDÜ

Makinacı'nın 3 saatte yaptırdığı Batalla dövmesi ise sosyal medyada ilgi gördü. Dövmenin yapılma aşamasının fotoğraflarnını da instagram sayfasından paylaşan Makinacı altına, "Gidişi kadar acıtmadı" yazdı.



 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.