Hava Durumu

Bursaspor taraftarı övgüyü hak ediyor

Bursaspor Başkanı Ali Ay dün yaptığı açıklamada, "Ben Yeşil Beyazlı renklere gönül vermiş taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Her maç bize destek oluyorlar ve övgünün en büyüğünü hak ediyorlar" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2018 07:41
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2018 07:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor taraftarı övgüyü hak ediyor

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

YALNIZ BIRAKMIYORLAR

9 haftalık aradan sonra Kayserispor'u yenerek rahat bir nefes alan Bursaspor'da dün yapılan idmanı Başkan Ali Ay da saha kenarından takip etti. Bu sırada basın mensuplarıyla da konuşan Başkan Ay, "Kayserispor karşısında çok önemli bir galibiyet elde ettik. Bence bu daha başlangıç. İnşallah çok daha güzel günler göreceğiz. Ben taraftarlarımıza da ayrı bir parantez açmak istiyorum. Gerçekten takımlarını hiç yalnız bırakmıyorlar. Her maçta yüreklerini ortaya koyarak destek veriyorlar. Bence taraftarlarımız övgünün en büyüğünü hak ediyor" diye konuştu.

SAKAT OYUNCU KALMADI

Başkan Ali Ay sakat oyuncularının kalmamasının da kendisini memnun ettiğini belirterek, "İdmana gelirken tedavi odasına baktım, hiç kimse yoktu. Başkan olduğumdan bu yana ilk kez bir böyle bir durumla karşılaştım. Bu durum beni çok mutlu etti. İnşallah artık sakatlıktan yana problem yaşamayız. Ayrıca dün (4 Mart Pazar) benim doğum günümdü. En büyük hediyeyi, takımımız aldığı üç puanla verdi. Bundan sonra da böyle devam edecek. Futbolcularımız da kalitelerinin farkında. Stresten uzak sahaya çıkacaklar ve sezonu iyi yerde noktalayacaklar" açıklamalarında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.