Hava Durumu

Bursaspor taraftarından takıma tam destek! "Bizler inandık siz de inanın!"

Yeşil Beyazlı kafileyi Özlüce Tesisleri'nden İstanbul'a taraftarı uğurladı

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2018 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2018 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor taraftarından takıma tam destek! "Bizler inandık siz de inanın!"

Bursasporlu taraftarlar Galatasaray maçı için İstanbul'a giden Yeşil Beyazlı kafileyi Özlüce'de alkışlarla uğurladı. Kaptan Pablo Batalla ve Harun Tekin'le konuşan Yeşil Beyazlılar, Biz sizin arkanızdayız. Bursaspor'un onuruna yakışır bir mücadele ortaya koyun" dedi.

PARLAKAY'LA GÖRÜŞTÜLER

Bursasporlu taraftarlar Galatasaray maçı öncesi Özlüce Tesisleri'nden İstanbul'a hareket eden Yeşil Beyazlı kafileyi uğurladı. Tesis önünde toplanan yaklaşık 30-40 kişilik Yeşil Beyaz sevdalısı takıma moral verme amacıyla takım otobüsüne binmek istedi. Bu sırada otobüsten inen futbol şube sorumlusu Hasan Parlakay taraftarların otobüse giriş yapmasına izin vermezken, Yeşil Beyazlılar'la ayaküstü kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Yapılan görüşme sonrasında taraftarların şoför mahallindeki camdan takım kaptanlarıyla görüşmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

BİZ SİZİN ARKANIZDAYIZ

Taraftarlarla konuşmayı takım kaptanları Harun Tekin ve Pablo Martin Batalla yaptı. Otobüs dışından her iki kaptana da seslenen taraftarlar, "Sonuç bizim için önemli değil. 3-0 da 5-0 da kaybetseniz biz sizin arkanızdayız. Yeter ki siz Bursaspor onuruna yakışır bir mücadele sergileyin. Biz sizi seviyoruz. Bursaspor'un her zaman yanındayız. Bizler inandık, siz de inanın" ifadelerini kullandı. Batalla ve Harun Tekin taraftarlara kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Yeşil Beyazlı kafile daha sonra taraftar desteğini arkasına alarak alkışları eşliğinde İstanbul'un yolunu tuttu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.