Hava Durumu

Bursaspor Teknik Direktörü Güneş'ten flaş transfer açıklaması

Yönetim kurulu toplantısına katılan Bursaspor'un yeni teknik patronu, “Bu birliktelik bizi başarıya götürecektir. Ben de buraya bu işi başarmak için geldim” dedi. Güneş'in bu sözleri yönetim kurulunda büyük memnuniyet yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2014 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2014 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Teknik Direktörü Güneş'ten flaş transfer açıklaması

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş dün ilk kez yönetim kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda Şenol Güneş'in yönetim kurulu üyelerine kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ettiği öğrenildi. Bursaspor'un zor bir süreç içinde olduğunu bildiğini belirten Güneş'in yöneticilere, “Hepimiz bu işin üstesinden geleceğiz. Bu sinerji bizi başarıya götürecektir. İnanmak bir işi başarmanın yarısıdır. Ben başarı için geldim. Şampiyonluk apoletini takmak istiyorum” dediği belirtildi.

OYUNCULARI KAZANMALIYIZ

Şenol Güneş'in bu sözlerinin yönetim kurulu toplantısında büyük memnuniyet yarattığı bildirildi. Takımı tanımak için zamana ihtiyacı olduğuna vurgu yapan Güneş'in oyuncularla ilgili olarak da, “Önceliğim herkesi kazanmaya çalışmak. Elbetti ki gidenler de olacak gelenler de. Volkan Şen'i iyi tanıyorum. Bazı sıkıntılar yaşadı. Biz Volkan'ı kazanmalıyız. Volkan gibi diğerlerini de kazanmak zorundayız. Başarı için bu oyunculara ihtiyacımız var” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.