Hava Durumu

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz: Yolumuza devam edeceğiz

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, galibiyetle sonuçlanan Giresunspor maçı sonrası yaptığı açıklamada hedeflerinin belli olduğunu söylerken kazanmanın çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2020 22:53
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2020 22:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz: Yolumuza devam edeceğiz

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, her iki takım için de önem taşıyan bir maç oynadıklarını dile getirdi.

Giresunspor karşısındaki 1-0'lık galibiyetin ardından galibiyeti değerlendiren Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, işlerin zor olduğunu bildiğini belirtirken "Geldiğimizde cuma günü başladık, bugün de ikinci maçımızı oynadık. Burada önemli olan kazanmaktı. Kendi sahamızda Adana'yı yendik. Sonra zorlu Giresun deplasmanına geldik. Hedefimiz belliydi, kesinlikle 3 puan almak durumundayız. Pozisyonlara da girdik, takımımı tebrik etmek istiyorum. Çok iyi mücadele verdiler. Bu süreçte kazanmak çok önemli diye düşünüyorum. Ona göre de yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

GİRESUNSPOR CEPHESİ

TFF 1. Lig'in 31. haftasında konuk ettiği Bursaspor'a 1-0 yenilen Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi.

Kutlu, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, "Kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Play-off yolunda büyük yara aldık. Matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece biz bunu sonuna kadar kovalayacağız." dedi.

İkinci yarıda oyuncularının ellerinden gelen her şeyi yaptığına dikkati çeken Kutlu, "Girdiğimiz 3-4 net pozisyon var. Penaltı pozisyonumuz var. Rakibimizin atılması gerekirken atılmayan oyuncuları var." diye konuştu.

Kutlu, 12 günde dört maç oynadıklarını hatırlatarak, "Dünyanın en üst düzey takımları, sporcuları bile 12 günde dört maça hiçbir zaman çıkmamıştır. Federasyona gerekçelerimizi sunduk ama nedense maç periyodunda düzenlemeye gitmediler. Bursaspor üçüncü maçını oynadı, biz dördüncü maçımıza çıktık. Çok anlamsız." değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.