Hava Durumu

Bursaspor'da birlik çağrısı!

Bursaspor Teknik Direktörü Adnan Örnek, "Bu maçın diğer maçlardan farkı var. Kazanmamız gereken bir maç" ifadelerini kullandı ve "Bursaspor taraftarının Gençlerbirliği maçında Beşiktaş maçındaki atmosferi yaşatacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2017 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2017 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da birlik çağrısı!

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi...

Bursaspor Teknik Direktörü Adnan Örnek, Gençlerbirliği ile sezonun en önemli maçına çıkacaklarını söyledi. Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında konuşan ve ligin kendileri açısından en önemli 90 dakikasına çıkacaklarını dile getiren Adnan Örnek basın mensuplarına, "Soru sormazınıza bile gerek yok. Artık burada değil, sahada konuşmanın zamanı" diye seslendi. Takımın son durumundan memnun olduğunun altını çizen genç teknik adam, ''Belli süreçler bizi buraya getirdi. Böyle olmasını kimse istemezdi. Ciddi bir maça çıkıyoruz. Oyuncuların moral motivasyonları iyi durumda. Belki ilk defa bu kadar canlı ve dinamikler. Bunu inşallah sahaya yansıtacaklarını umuyorum" diye konuştu.

BU TAKIM BURSA'NIN TAKIMI

Adnan Örnek basın toplantısının geride kalan kısmında taraftarlarla ilgili görüşlerini aktardı. Örnek, "Bu maçın diğer maçlardan farkı var. Kazanmamız gereken bir maç. Taraftarımızdan 90 dakika destek vermelerini bekliyoruz. Bu takım Bursa'nın takımı. Oyuncular burada bir modeller. Futbol oynarken tribünde gördüğüm insanları teknik direktörlük yaparken de tribünde görüyorum. İleride bu insanlar yine tribünde olacak. Bu takımın gerçek sahibi Bursasporlular. 20 sene önce tribünde gördüğüm insanlar hâlâ tribündeyse kayıtsız şartsız Bursaspor'u seviyor. Bu sene üzüldüler. Bursaspor taraftarının Gençlerbirliği maçında Beşiktaş maçındaki atmosferi yaşatacaklarına inanıyorum" şeklinde görüş belirtti.

Umarım oynarlar

Takımdaki sakat oyuncuların durumları hakkında da bilgi paylaşan Bursaspor Teknik Direktörü Adnan Örnek, "Ertuğrul bu hafta aramızda olmayacak. Emre'nin durumu maç gününe kadar netleşecek. Bilal ve Pablo umarım bu hafta aramızda olurlar. Stancu da dün itibarıyla antrenmanlara başladı" dedi.

Hepimiz üzülüyoruz

Adnan Örnek, Bursaspor'un bu durumda olmasının tüm camiayı üzdüğünü söyledi. Genç teknik adam, "Şampiyonluk yaşamış, Avrupa kupalarına gitmiş bir takımın buralarda olması herkesi üzüyor. Bazen böyle anlar olabiliyor. Bursaspor bunu birkaç kere yaşadı" ifadelerini kullandı.

Minikler Özlüce'yi inletti

İnegöl Vehbi Koç İlköğretim Okulu 4-B sınıfı öğrencileri Bursaspor'un dünkü antrenmanını ziyaret ederek futbolculara kritik Gençlerbirliği maçı öncesi moral verdi. Antrenmanda futbolcuları tezahüratlarla karşılayan öğrenciler, Pablo Batalla'yı karşılarında görünce farklı bir heyecan yaşadı. Minikler, Başkan Ali Ay için de tezahüratta bulundu. Sınıfın öğretmeni Metin Yüksek, Teknik Direktör Adnan Örnek'e çiçek vererek zorlu karşılaşma için başarı dileklerini iletti. Örnek de öğrencileri Timsah Arena'daki maça davet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.