Hava Durumu

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten önemli açıklamalar

Bursaspor'un tecrübeli çalıştırıcısı TÜFAD'ın gecesine katıldı. Büyük bir camiaya geldiğini söyleyen Güneş, “Bursa kentine layık bir takım ortaya çıkarmak için buradayız” ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2014 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2014 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten önemli açıklamalar

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Bursa Şubesi 35. yıl etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz gün görkemli bir onur gecesi düzenledi. Almira Otel'de yapılan geceye Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Bursa Vali Yardımcısı İsmail Demirhan, TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, TÜFAD Bursa Şubesi Başkanı Sedat Özbağ, Bursalı antrenörler ve futbol dünyasının önemli isimleri katıldı.

BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİM

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş önemli açıklamalar yaptı. Tecrübeli teknik adam, “Buraya gelmekten onur duyuyorum. Gelişim sürpriz oldu. Eski arkadaşım Sedat'ı kıramadım. Hemen hemen herkesi tanıyorum burada. Bursa futbolcu üreten tam anlamıyla bir futbol kenti. Tüm samimiyetimle söylüyorum büyük bir camiaya geldim” dedi.

HEPSİNİ BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

62 yaşındaki çalıştırıcı, sözlerine şöyle devam etti: “Büyük sonuçlar alan camiadan yine büyük işlere imza atan camiaya geldim. Şampiyonluğu yakalayan ama aynı zamanda sıkıntı yaşayan kente geldim. Bütün bunları sizler de biliyorsunuz. Hepsini birlikte çözeceğiz. Bursa kentine layık bir takım ortaya çıkarmak için buradayız.”

ALLAH MAHCUP ETMESİN

Bu yılın zor bir yıl olacağını söyleyen Güneş, “O zorlukları benden daha iyi biliyorsunuz. Antrenörün işi her zaman daha zordur. Çünkü yöneten kişidir. Bazen yöneticileri dahi yöneten, bazen medyayı, oyuncuları, seyircileri yöneten kişi olmuştur. Birbirimizi seversek, anlarsak Bursa kentinde çok kabiliyetli gençlerin önü açılacaktır. Sportif başarı bekliyor herkes. İnşallah onu da başaracağız. Allah mahcup etmesin”.

Barış YALIM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.