Hava Durumu

Bursaspor, Türkiye'nin en kötüsü!

Bursaspor, 2017 yılında sadece 8 puan topladı. Yeşil Beyazlı takım bu performansıyla Süper Lig, TFF 1. Lig, 2. Lig Kırmızı-Beyaz Grup ve 3. Lig'teki 3 gruptaki toplam 127 profesyonel takım arasında iflasın eşiğindeki Kayseri Erciyesspor'dan sonra en kötüsü konumunda.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor, Türkiye'nin en kötüsü!

Barış YALIM'ın haberi

2017 yılıyla birlikte adeta Bursaspor sahadan silindi. Sadece 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak toplam 8 puan toplayabilen Yeşil Beyazlı takım Spor Toto Süper Lig'in yeni yıldaki en kötü performansını ortaya koydu. Ancak Timsah'ın bu pefromansı sadece Süper Lig'de değil tüm Türkiye'de yankı uyandırdı. Nitekim Bursaspor performansıyla, şu anda Türkiye'de profesyonel olarak mücadele eden 127 takım arasında iflasın eşiğindeki Kayseri Erciyesspor'u saymazsak en kötüsü konumunda.

'2017' ISTIRAP YILI

Adeta çocuk yaştaki futbolcularla sahaya çıkan ve kalesinde 112 gol gören Erciyes, 4 puan toplarken Bursaspor 8 puan elde edebildi. Yeşil Beyazlı takımı 3. Lig 1. Grup'ta küme düşen Manavgatspor takip etti. Onlar da 8 puan toplarken averaj farkıyla Bursaspor'u geçti. Tüm liglerde küme düşen takımlardan dahi kötü bir performans ortaya koyan Yeşil Beyazlılar için 2017 yılı tam anlamıyla ıstırap yılı oldu. Timsah'ın önünde şimdi üç maç daha var. Camia en azından bu maçlardan puan çıkartılmasını arzuluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.