Hava Durumu

Bursaspor U-19 berabere kaldı

Bursaspor U-19 takımı UEFA Gençlik Ligi 1. Tur rövanş karşılaşmasında ilk maçta evinde 1-0 mağlup olduğu Saburtalo ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı ve Avrupa'ya veda etti. Yeşil Beyazlılar'ın tek golünü Çağatay kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor U-19 berabere kaldı

PENALTI KAÇIRDIK

UEFA Gençlik Ligi 1. Tur rövanş maçında Bursaspor U19 takımı, deplasmanda Gürcistan temsilcisi Saburtalo ile 1-1 berabere kaldı. David Petriashvili Stadyumu'nda oynanan Mücadele iyi başlayan Yeşil Timsahlar, 7. dakikada penaltı kazandı. Beyaz noktanın başına gelen Gökalp Kaya penaltı atışından yararlanamadı. Ataklarını kesmeyen Bursaspor U19, 14. dakikada Çağatay Yılmaz'ın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka pozisyon olmadı ve soyunma odasına bu skorla gidildi.

85'TE YIKILDIK

İkinci yarıya ev sahibi ekip Saburtalo etkili başladı. Yeşil Beyazlılar'ın kalesinde tehlikeli pozisyonlar yaratan Gürcistan temsilcisi aradığı golü 85. dakikada buldu. Ani gelişen Saburtalo atağında topu filelerle buluşturan Tabadze, maça dengeyi getiren golü attı ve skoru 1-1'e getirdi. Kalan dakikalarda Bursaspor U19 etkili olmaya çalışsa da golü bulamadı ve maç 1-1 sona erdi. İlk mücadeleyi kendi evinde 1-0 kaybeden Yeşil Beyazlılar bu sonuçla UEFA Genç Ligi'ne 1. Turda veda etmiş oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.