Hava Durumu

Bursaspor'u daha da yukarı taşıyacağız

Bursaspor’da 7-17 Haziran tarihlerinde yapılacak olan olağanüstü kongre öncesi adaylığını açıklayan Mesut Mestan, resmi başvurusunu divan kuruluna sundu.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2013 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2013 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'u daha da yukarı taşıyacağız

Yeşil-beyazlı kulüpte, 7-17 Haziran tarihlerinde yapılacak olan olağanüstü kongre öncesi adaylığını başkanlık adaylığını açıklayan isimler resmi başvurularını sunmaya devam ediyor.

Sabah saatlerinde resmi başvurusunu ileten İlhan Uslu’nun ardından Mesut Mestan da resmi başvurusunu Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya’ya sundu. Resmi dilekçesini sunduktan sonra açıklamalarda bulunan Mestan, “Ne Bursa, ne Bursaspor ne de taraftar eskisi gibi. Macunköy Stadı’ndan bayrağı devraldık. Boğaz Köprüsü'ne ve İngiltere’de Manchester United’ın stadına kadar götürdük. Bu aşamada birlikte görev aldığım arkadaşlarımı medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Biz bu yolda Bursaspor’un bayrağını daha yukarılara çıkarmak için adayız. Arkadaşlarım ile birlikte daha sonrada çalışma programlarımı paylaşacağım. Amaç Bursaspor’u sayılı futbol takımları arasına getirmek. Geçmişte biz Bursaspor’da büyük bir başarı yakalayacağız demiştim, herkes gülmüştü. Yine tekrarlıyorum. Tekrar başarılara imza atacağız ve herkesin şapkası düşecek. Daha öncede yaptık, bundan sonrada yapacağız. Bütün Bursa’ya hayırlı olsun” dedi.


Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya’ya başkan adayı Mesut Mestan’ın listesinin disipline sevk edileceğini ve gelecek karara göre onaylanacağını söyledi. Şankaya, “Listeni kabul ediyorum ama biz disiplinden senin hakkında görüş isteyeceğiz. Biz görevimizi yapıyoruz. Gelecek olan görüşe göre listeniz geçerlilik kazanacak” dedi. Mesut Mestan da, “Kamuoyu yanlış anlaşılmasın. Benim üyeliğimde herhangi bir şey yok” diye konuştu.

Öte yandan başkan adayı Mesut Mestan, resmi başvurusunu sunmak için Özlüce Tesisleri’ne gelmeden önce Emirsultan Mezarlığı’na giderek, merhum başkan İbrahim Yazıcı ve 1974-1975 sezonlarında başkanlık görevini üstlenen Selahattin Kaya’nın mezarlarını ziyaret etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.