Hava Durumu

Bursaspor'u sarsan skandal...İki oyuncuyla yollar ayrılıyor

Bursasporlu Taşkın Çalış ve Ethem Pülgir’in Erkan Körüstan döneminde Özlüce Tesisleri’nde içki içtikleri ortaya çıktı. Her iki oyuncuyla yolların ayrılması kararlaştırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2014 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2014 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'u sarsan skandal...İki oyuncuyla yollar ayrılıyor

Geçen sezon Vojvodina maçı öncesi soyunma odasında Sportif Direktör Ayhan Barışıçı ve Tuncay Şanlı’nın sigara içmesi Bursaspor’da büyük bir skandalın patlak vermesine neden olmuştu. Bu kez yine Erkan Körüstan yönetiminin başka bir skandalın üzerini örttüğü ortaya çıktı. Geçen sezonun devre arasında sürpriz bir şekilde kadroya dahil edilen Taşkın Çalış ve Ethem Pülgir’in Özlüce Tesisleri’nde içki içtikleri tespit edildi.

İKİSİ DE GÖNDERİLECEK

Bu olayın Recep Bölükbaşı yönetiminde ortaya çıkmasıyla iki oyuncunun da biletinin kesilmesine karar verildiği ifade edildi. Taşkın ve Ethem’den kadro toplandıktan sonra kendilerine kulüp bulmaları istenilecek. Taşkın Çalış ve Ethem Pülgir’in bu ilk sabıkası değil. Daha önce de Ümit Milli Takım kampında ‘alem’ yaptıkları gerekçesiyle her iki futbolcu teknik direktör Feyyaz Uçar tarafından cezalandırılmış, olay Türkiye Futbol Federasyon’unda da büyük bir krize neden olmuştu.  

Süha GÜRSOY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.